返回列表 回復 發帖
佢好犀利架, 放工返歸途中, 食飯途中等等都可以上嚟, 係差在冇係沖涼途中上嚟
blacker14tt 發表於 2012-8-6 02:39 PM
係...瞓得小, 吹得多, 強人一個
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
三張咩CARD先 好定壞嫁~~
ricky867 發表於 2012-8-6 04:27 PM
我又諗多張啦, 係命運卡, 我返歸途中再諗諗, 儘量都係我諗晒, 咁你 & 其他人先有驚喜
我又返嚟啦
viento 發表於 2012-8-6 04:21 PM
姐姐~好~~ 提下妳出左2個相同POST~~
隨便妳解讀啦
blacker14tt 發表於 2012-8-6 02:40 PM
咁順灘
快D返嚟, 我好眼訓
blacker14tt 發表於 2012-8-6 02:40 PM
返嚟啦, 不過你要放工啦
返歸
我就嚟可以放工, 估計今晚有得玩遊戲7
blacker14tt 發表於 2012-8-6 04:13 PM
等我瞓覺先開局, 唔製呀
係...瞓得小, 吹得多, 強人一個
viento 發表於 2012-8-6 04:32 PM
有D咁既樹 妳唔講我都唔覺
妳係呢度都可以double post嘅??
blacker14tt 發表於 2012-8-6 04:30 PM
電腦明明話post唔出, 我迷post多鑊lor, 點知佢原來post咗
我又諗多張啦, 係命運卡, 我返歸途中再諗諗, 儘量都係我諗晒, 咁你 & 其他人先有驚喜
blacker14tt 發表於 2012-8-6 04:32 PM
看下GAME7是怎麼樣先..先前靈光一閃有D 新GAME既概念~~
邊個係??
blacker14tt 發表於 2012-8-6 04:31 PM
你識人多過我, 問我做乜
姐姐~好~~ 提下妳出左2個相同POST~~
ricky867 發表於 2012-8-6 04:32 PM
無心之失, 轉頭搞掂佢
Ricky 兄就放工?
兩位靚靚姐你地好
有D咁既樹 妳唔講我都唔覺
ricky867 發表於 2012-8-6 04:36 PM
我瞓覺前見你, 中午上第一個又見你,