返回列表 回復 發帖
終~於忙完~上黎爬番下POST先~~
終~於忙完~上黎爬番下POST先~~
ricky867 發表於 2012-8-6 04:11 PM
我就嚟可以放工, 估計今晚有得玩遊戲7
我冇贊助商, 你係唔係比我??
blacker14tt 發表於 2012-8-6 02:19 PM
我話靈感~~ 贊助商..妳也需要的嗎... 妳有幾十億都話唔夠派我點幫妳
我話靈感~~ 贊助商..妳也需要的嗎... 妳有幾十億都話唔夠派我點幫妳
ricky867 發表於 2012-8-6 04:18 PM
銀行D錢唔可以郁, 郁左就冇息派獎金
我欠三張卡 now, 你有靈感都可以提供下
佢好犀利架, 放工返歸途中, 食飯途中等等都可以上嚟, 係差在冇係沖涼途中上嚟
blacker14tt 發表於 2012-8-6 02:39 PM
真的有這麼利害...點解我唔知我識分身既
我又返嚟啦
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
我就嚟可以放工, 估計今晚有得玩遊戲7
blacker14tt 發表於 2012-8-6 04:13 PM
O..GOOD... 靚車版效率真高
熱切期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

忙咗几粒鈡, 終於搞掂咗, 不過冇上次咁好睇
我而家需要贊助商
blacker14tt 發表於 2012-8-6 02:32 PM
攞大粒佬贊助你
銀行D錢唔可以郁, 郁左就冇息派獎金
我欠三張卡 now, 你有靈感都可以提供下
blacker14tt 發表於 2012-8-6 04:19 PM
三張咩CARD先 好定壞嫁~~
真的有這麼利害...點解我唔知我識分身既
ricky867 發表於 2012-8-6 04:21 PM
乜唔係咩??
我又返嚟啦
viento 發表於 2012-8-6 04:21 PM
妳係呢度都可以double post嘅??
O..GOOD... 靚車版效率真高
熱切期待1782337
ricky867 發表於 2012-8-6 04:25 PM
可惜搵贊助商嘅效率唔高
攞大粒佬贊助你
viento 發表於 2012-8-6 04:27 PM
邊個係??
都話妳係甜品大C架啦, 竟然有訂單搵上門
blacker14tt 發表於 2012-8-6 02:37 PM
班嘩鬼想搵我笨, 我先唔上當
上次做過俾佢地食, 成日都問我几時有得食, 我唔理佢地.
今次就話要訂貨, 同佢又唔熟, 辛苦錢, 唔賺, 只幫朋友做