返回列表 回復 發帖
我好大o架喇(如果好命嘅嫁咗人, 生埋兩件收埋爐tim喇)
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-18 12:29 AM
女仔通常都覺得自己年紀大...
只因為我上多陣網就去訓喇...你有咩話題?
小飛機 發表於 2009-11-18 12:31 AM
飛機師都好少留到12.30,只因有妳..今晚
我好大o架喇(如果好命嘅嫁咗人, 生埋兩件收埋爐tim喇)
榴槤蛋撻 發表於 18-11-2009 00:29
唔信算囉, 我冇報假案喎! 事實的確係咁, 我呢個年紀, 好命嘅的確可以嫁咗人兼夾生兩件收埋爐, 夠做啦!
唉...好唔開心囉!
唔信算囉, 我冇報假案喎! 事實的確係咁, 我呢個年紀, 好命嘅的確可以嫁咗人兼夾生兩件收埋爐, 夠做啦!
唉...好唔開心囉!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:33 AM
咁1980都係好後生.大把青春
飛機師都好少留到12.30,只因有妳..今晚
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-18 12:33 AM
撻撻真明白我, 我平時11點都閂電腦訓覺, 今晚夜左好多lu
女仔通常都覺得自己年紀大...
小飛機 發表於 18-11-2009 00:33
唔係通常...人哋還人哋囉...唔好拉埋一齊講 plz!
根本就唔明就咁講~~
唉...好唔開心囉!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:33 AM
come on, 開心啲, 唔使唔開心, 自己要活得開心...飄飄, 你唔想我地講你, 咁你想講咩先... 可能我都要訓了...
咁1980都係好後生.大把青春
榴槤蛋撻 發表於 18-11-2009 00:35
算啦, 點講你哋都唔理解, 唔會明, 我已經唔想再講落去喇!
事實唔係咁囉... 真係好笑...好後生...大把青春...
好攰...真係好攰...身心都好攰...
開心? 好難喇!
電視已經冇心機再追...亦唔想再費神呆望個mon等load page!
妳唔nike講過第樣...
好攰...真係好攰...身心都好攰...
開心? 好難喇!
電視已經冇心機再追...亦唔想再費神呆望個mon等load page!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:46 AM
咁早d抖..今晚咁凍...肯定好訓..
生日變死忌...係時候消失...
嚟錯地方...打攪哂咁多位...
sorry
都好夜了, 我訓喇, 明天見 good night 撻撻 & 飄飄
機機:明天又是新的一天...
生日變死忌...係時候消失...
嚟錯地方...打攪哂咁多位...
sorry
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:47 AM
又唔好咁講, 可以傾過第二個話題架