返回列表 回復 發帖
點解唔叫 "小飄飄" 呢? 吖! 因為榴槤飄香...
小飛機 發表於 18-11-2009 00:04
唔要小呀...好似啲人哋放響屋企廁所辟去"便便"時啲臭臭咁...我先唔要呀!
唔要小呀...好似啲人哋放響屋企廁所辟去"便便"時啲臭臭咁...我先唔要呀!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:09 AM
我真係諗唔到個 "小" 同廁所有咩關係噃
飄飄都係電視迷, 你唔使返學?

我上呢個網都ok 啊!
小飛機 發表於 18-11-2009 00:06
我何只係超級電視迷...仲係Tvbuddy tim呀!
返學? 我好大o架喇(如果好命嘅嫁咗人, 生埋兩件收埋爐tim喇)
我暫時無業...就係因為終日響屋企hea爆...所以今朝至黐起條筋走上嚟吹水之嘛!
點解唔叫 "小飄飄" 呢? 吖! 因為榴槤飄香...
小飛機 發表於 2009-11-18 12:04 AM
becasue..跟你姓..有d似女性用品...
小飛機 發表於 2009-11-18 12:11 AM
關係'便'
返學? 我好大o架喇(如果好命嘅嫁咗人, 生埋兩件收埋爐tim喇)
我暫時無業...就係因為終日響屋企hea爆...所以今朝至黐起條筋走上嚟吹水之嘛! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:13 AM
妳唔係1980-9-18
小飛機 發表於 18-11-2009 00:11
因為如果叫"小飄飄"就會好似啲廁所香精咁!
我暫時無業...就係因為終日響屋企hea爆...所以今朝至黐起條筋走上嚟吹水之嘛! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:13 AM
哦! 原來如此如此, 明白明白...咁你今晚都唔訓架la
妳唔係1980-9-18
榴槤蛋撻 發表於 18-11-2009 00:19
有咩問題...咩事?
關係'便'
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-18 12:16 AM
那麼小朋友呢?
因為如果叫"小飄飄"就會好似啲廁所香精咁!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:22 AM
這解釋合理好多
有咩問題...咩事?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:25 AM
我好大o架喇(如果好命嘅嫁咗人, 生埋兩件收埋爐tim喇)
哦! 原來如此如此, 明白明白...咁你今晚都唔訓架la
小飛機 發表於 18-11-2009 00:24
我琴晚唔係想唔瞓, 係冇睡意, 所以就冇瞓到喇!

做咩突然大家嘅話題都圍繞住我?

*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:29 AM
只因為我上多陣網就去訓喇...你有咩話題?

*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:29 AM
因為你是新加入..大家都很好奇