返回列表 回復 發帖
Everybody~~
I'm back!!!
你哋唔係響樹等我呀化...啲post仲響呢頁嘅?!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:37 PM
我瞓先喇, 聽日返工呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
泥泥~~飄飄~~任任~~飛機師~~搣匙~~仲仲~~棋魂~~柯
泥泥~~飄飄~~任任~~飛機師~~搣匙~~仲仲~~棋魂~~柯
榴槤蛋撻 發表於 17-11-2009 23:44
乜有咁齊人咩? 點解我睇唔到o架? 得幾丁友咋喎

撻撻你返嚟喇...你呀做乜晏晝將我改咗跟你姓...變咗榴槤飄飄o架?!

撻撻你返嚟喇...你呀做乜晏晝將我改咗跟你姓...變咗榴槤飄飄o架?!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:47 PM
個'柳'字換左榴槤都幾好聽..妳鍾唔鍾意咁叫..
我瞓先喇, 聽日返工呀
主任 發表於 2009-11-17 11:38 PM
good night 淫淫
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:47 PM
無睇電視咩
good night 淫淫 817358
小飛機 發表於 2009-11-17 11:56 PM
今日去左邊樹呀
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-17 11:44 PM
good evening 撻撻
今日去左邊樹呀
Keevin 發表於 2009-11-17 11:57 PM
出左街, 緊住搵左朋友食飯
無睇電視咩
Keevin 發表於 2009-11-17 11:56 PM
有咩電視睇? 新果套 "活著"?
無睇電視咩
Keevin 發表於 17-11-2009 23:56
啲post 出得咁慢o架, 今晚load page有啲問題, 啲post隔住又窒住咁好似俾嘢食咗, 搞到人吹得好冇癮呀!
次次我回完啲post等好耐都見唔到有人接, 一係就等好耐先出到自己回啲post, 回post一load就連續幾個突然出現!
頭先本來想唱歌仔, 而家咩興致都冇哂喇!

睇電視...都未夠鐘...仲有三個字呀...19分先開始法證先鋒...家吓宣傳易都未做...而家至追返今晚集宮心計咋...睇完法證仲要追埋其餘兩線劇...仲有My name is 邦呀!
個'柳'字換左榴槤都幾好聽..妳鍾唔鍾意咁叫..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-17 11:55 PM
點解唔叫 "小飄飄" 呢? 吖! 因為榴槤飄香...
今日去左邊樹呀
Keevin 發表於 17-11-2009 23:57
雖然我知你唔係問我...本來我咪話會傍晚前返嘅...後尾有啲變數...搞到我十點四五先返到屋企!
啲post 出得咁慢o架, 今晚load page有啲問題, 啲post隔住又窒住咁好似俾嘢食咗, 搞到人吹得好冇癮呀!
次次我回完啲post等好耐都見唔到有人接, 一係就等好耐先出到自己回啲post, 回post一load就連續幾個突然出現!
...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:03 AM
飄飄都係電視迷, 你唔使返學?

我上呢個網都ok 啊!
雖然我知你唔係問我...本來我咪話會傍晚前返嘅...後尾有啲變數...搞到我十點四五先返到屋企!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-18 12:06 AM
都好喇, 返到嚟見到我地