返回列表 回復 發帖
& n% O6 X+ L, @% N; v- Z9 H2 Uos.tvboxnow.com
9 p8 k, [, y8 I0 H9 S7 Q古晉被稱之為貓城,因為古晉馬來語的發音跟「貓」很相似。
. n9 g# }% V& U2 u; r' A# X7 ]os.tvboxnow.comHENRY_168 發表於 2016-10-4 03:53 PM
HENRY兄晚上好,原來貓貓識用馬來語,說出古晉城市名稱,真的了不起啊!
告老還鄉!
/ {, U7 o  A5 Z1 p- S公仔箱論壇
; g5 r1 r) p: l' a, v9 D# U: ^. U) k公仔箱論壇开来兄 晚上好!+ |% L8 s' _6 i4 E. ^: L
大啦叭 發表於 2016-10-4 07:22 PM
啦叭兄晚上好!
告老還鄉!
公仔箱論壇# r1 I! [& v# J
不算多啊,五一果陣我都覺得少人咯,想唔到十一還更少
& U# v  @) h/ t/ V6 t( B公仔箱論壇lhy92725 發表於 2016-10-4 07:55 PM
貓姐是以節日來港跟以前相比,我卻用平時週六日來看啊!
告老還鄉!
因為來香港的自由行比以前少了很多
零售業受到很大沖激
貓姐是以節日來港跟以前相比,我卻用平時週六日來看啊!
" L6 y9 w! T/ d  u- P" |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧開來 發表於 2016-10-4 08:03 PM
公仔箱論壇. X5 Y1 Q6 M; x7 P7 D! k# ]9 B7 W
甘呢個週六日,香港都系假期,又系多人出街吃飯行街嘅
條骨都無佐lu
因為來香港的自由行比以前少了很多
0 [5 M" S1 r9 q# n% I: ^$ ~, p公仔箱論壇Nave 發表於 2016-10-4 08:21 PM
3 u$ s$ p  S1 \) \! v$ G' [" ]& ^
我過關嘅時候都發覺了,的確同以前比系少佐好多
條骨都無佐lu
grace姐,希望你盡快康復,以後身體健康
零售業受到很大沖激
9 B# ^. e3 }' CNave 發表於 2016-10-4 09:06 PM
os.tvboxnow.com( F! W/ Y: `0 C1 p( E
我都覺,D鋪頭都真系少佐好多人
條骨都無佐lu
/ z& s1 @5 f* q2 o我都覺,D鋪頭都真系少佐好多人! S7 c* Y1 I# K, x, ^. [
lhy92725 發表於 2016-10-4 09:19 PM
而家D金鋪都無咩人買野
隨意兄 早安! 下午好!os.tvboxnow.com% A0 M7 T3 }- ^: ?9 a8 Y
smcorange 發表於 2016-10-4 05:46 AM
橙兄 好好好
多做運動身體好
随意兄晚安!tvb now,tvbnow,bttvb' A6 q/ J; L0 Q* D! F6 M% r; D# [
mnb1123 發表於 2016-10-4 12:52 PM
mnb你好 午安
多做運動身體好
os.tvboxnow.com) F- C% A6 j( y% c$ q2 f# j

# g: _7 d$ e# stvb now,tvbnow,bttvb随意兄 晚上好!
/ t- \. s7 V% `+ Sos.tvboxnow.com大啦叭 發表於 2016-10-4 07:23 PM
啦叭兄 长做长有…
多做運動身體好
隨意兄你好,最緊要身體健康啊!5 f8 I: H4 [" j
巧開來 發表於 2016-10-4 07:51 PM
多謝 開來兄…
多做運動身體好
: a& n0 V3 N  P  d0 [我都覺,D鋪頭都真系少佐好多人* C- O, q: B# n  I2 x
lhy92725 發表於 2016-10-4 09:19 PM
咁 貓姐 唔係好以打横行啰…
多做運動身體好