返回列表 回復 發帖
仲仲..你都鍾意車..因為豐田收購左掃把佬..用左掃把佬水平對向引擎..掃把佬就share 左toyota 既hybrid..
我都唸住30萬樓下就買..送豆腐冇理由咁貴... ...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-17 11:50 AM
呵呵,買左記得車我走轉呀,唔知車尾仲有無位放豆付呢
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
都唔知氹女仔定男仔, 女人定男人
Keevin 發表於 2009-11-17 11:36 AM
原來飄飄約左Kee哥哥
1200頁
thanks 飄飄, 我真要閃了, 你自便, 唔好客氣
小飛機 發表於 2009-11-17 11:15 AM
玩得開心姣鬆
Good afternoon Miss & everybody
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good afternoon Miss & everybody
主任 發表於 2009-11-17 05:47 PM
hi 主任 仲係公司呀?
Good afternoon Miss 主任 姣鬆 and all
寇仲~ 發表於 2009-11-17 03:53 PM
Hello 仲仲
我病病呀, 個喉嚨痛到講唔倒嘢
啱啱睇完醫生返嚟, 比咗兩日假紙我添呀
hi 主任 仲係公司呀?
寇仲~ 發表於 2009-11-17 06:05 PM
晏咗喇 ( 我同你 ) 今日多咗個雌性生物入嚟吹水呀
主任 發表於 2009-11-17 06:07 PM
Are you sure ?
Hello 仲仲
我病病呀, 個喉嚨痛到講唔倒嘢
啱啱睇完醫生返嚟, 比咗兩日假紙我添呀
主任 發表於 2009-11-17 06:05 PM
Don't go anywhere, just take more rest !
原來飄飄約左Kee哥哥
寇仲~ 發表於 2009-11-17 04:01 PM
Don't go anywhere, just take more rest !
Keevin 發表於 2009-11-17 06:18 PM
小心打錯字呀, 比人捉倒...幾瘀架

Keevin 發表於 2009-11-17 06:19 PM
媛交
小心打錯字呀, 比人捉倒...幾瘀架
主任 發表於 2009-11-17 06:19 PM
It's good to type something wrong, it gives me the chance to talk to her.
Now, she is my english teacher
主任 發表於 2009-11-17 06:07 PM
飄飄呀嘛,見到啦