返回列表 回復 發帖
撻撻唔見咗嘅? 得返我同棋棋
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:25 AM
Give me a call when you need help
係呢棋棋呀...咁你返緊工可唔可以on msn o架?

why not ! what is your msn ?
又會關事嘅...唔係幾明喎...何解呀?
咁易nervous o架咩你?! 哈哈!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:28 AM
Thank you for reminding me the spelling of nervous !
Give me a call when you need help
Keevin 發表於 17-11-2009 11:28
你講到自己好似好得閒咁...隨時都幫到人...anyways都好多謝你嘅一番好意!

你成日都咁氹女仔o架? 咁樣會好易惹人誤會o架噃!
coz 人家如果只看字面, 會感覺像是蠻認真的!
你講到自己好似好得閒咁...隨時都幫到人...anyways都好多謝你嘅一番好意!

你成日都咁氹女仔o架? 咁樣會好易惹人誤會o架噃!
coz 人家如果只看字面, 會感覺像是蠻認真的! ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:33 AM
都唔知氹女仔定男仔, 女人定男人
撻撻唔見咗嘅? 得返我同棋棋
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:25 AM
係到..揾緊衫出黎著..
Thank you for reminding me the spelling of nervous !
Keevin 發表於 17-11-2009 11:33
傻啦, 客咩氣吖(查實我啲英文都係有限公司o架咋) 反而我覺得你啲英文真係幾好喎! 好過好多人, 文法呀各樣, 算極少串錯字!
我都係誤打誤撞之嘛, 只不過覺得多咗個i,個字好似怪怪地咁, hehe!
msn...pm你吖...你on緊嗎?
都唔知氹女仔定男仔, 女人定男人
Keevin 發表於 17-11-2009 11:36
我當然係女啦, 斷估你唔會以為我似男扮女嘅麻甩啩>_<
咁唔知你想我係女仔定係女人喇!
係到..揾緊衫出黎著..
榴槤蛋撻 發表於 17-11-2009 11:37
預備出門口去返工呀?
我仲係著緊T-恤, 同沙灘短褲咋!
傻啦, 客咩氣吖(查實我啲英文都係有限公司o架咋) 反而我覺得你啲英文真係幾好喎! 好過好多人, 文法呀各樣, 算極少串錯字!
我都係誤打誤撞之嘛, 只不過覺得多咗個i,個字好似怪怪地咁, hehe!
msn...pm你吖...你on緊 ...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:38 AM
Anyway, 好多謝你指點
預備出門口去返工呀?
我仲係著緊T-恤, 同沙灘短褲咋!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:41 AM
係出去lunch...我工作係享受人生..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-17 11:43 AM
Anyway, 好多謝你指點
Keevin 發表於 17-11-2009 11:42
我又發現你多個優點喇...就係...你都算係現今網上世界之中有禮貌嘅人!
講你知吖, 以前我都係咁o架...往時我都打得好formal o架!
所以我間唔時依然會...好口語化得嚟...又突然會有幾句好書面語咁(懶係有啲墨水吖嘛)
榴槤蛋撻 發表於 17-11-2009 11:43
撻撻搵夠喇...賺錢買花戴...打風流工咁筍...真係令人羨慕!
還是你係老闆級人馬? 失敬失敬!