返回列表 回復 發帖
榴槤飄飄...妳個公仔好靚...
我仲以為係你honey專用tim...
係miss都叫得...好濫啫...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:11 AM
no... miss 只有一位~~~她是 fian, 你上嚟多d 就會見到佢
When I'm in a hurry or too nervious, I can't type chinese.
Keevin 發表於 17-11-2009 11:12
又會咁得意嘅你, 因乜事咁心急啫你? 趕住去邊樹呀?

呀~~
係喎, 唔記得答你問題tim, 補答: 我響mk, 獨居老人一名
著多件衫仔呀...機機豬!!!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:13 AM
thanks 飄飄, 我真要閃了, 你自便, 唔好客氣
靚女...我自問稱唔上

不過都早晨~~
點稱呼你好呀...你哋啲名個個都咁得意
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:12 AM
唔通系靓仔
麼零零..柯我通常都比較晏
no... miss 只有一位~~~她是 fian, 你上嚟多d 就會見到佢
小飛機 發表於 17-11-2009 11:14
言下之意...即是...fian係機機豬嘅honey乎?
我仲以為係你honey專用tim...
係miss都叫得...好濫啫...
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:11 AM
miss咪係佢個honey囉...
thanks 飄飄, 我真要閃了, 你自便, 唔好客氣
小飛機 發表於 17-11-2009 11:15
再見lu...有機會再傾過! 我未走o架!
今日識到你哋真係開心(好耐冇玩吹水, 同埋都好耐冇咁開心lu)
平時都冇人同我傾偈嘅
miss咪係佢個honey囉...
榴槤蛋撻 發表於 17-11-2009 11:17
哦...咁我唔知嘛!
係真的honey還是響呢樹嘅honey呀咁?
都係叫佢機機算喇咁...豬係miss專用的!
又會咁得意嘅你, 因乜事咁心急啫你? 趕住去邊樹呀?

呀~~
係喎, 唔記得答你問題tim, 補答: 我響mk, 獨居老人一名
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:15 AM
有冇平安鐘
有冇平安鐘
Keevin 發表於 17-11-2009 11:21
暫時唔需要平安鐘住嘅, 多謝關心喇!

我需要人幫我瞓暖張床同暖腳多啲...哈...不過我都唔怕凍嘅!
撻撻唔見咗嘅? 得返我同棋棋
暫時唔需要平安鐘住嘅, 多謝關心喇!

我需要人幫我瞓暖張床同暖腳多啲...哈...不過我都唔怕凍嘅!
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 11:24 AM
It makes me nervious again
It makes me nervious again
Keevin 發表於 17-11-2009 11:26
又會關事嘅...唔係幾明喎...何解呀?
咁易nervous o架咩你?! 哈哈!