返回列表 回復 發帖
BL6dWDfs5x8
吴兄 介绍你听这个 这个是我听了那么多年HIP HOP
影响我最大的教父之一 也是去了上天了

2pac 4ever
BeiDouChef 發表於 2012-8-5 10:09 PM
已經去咗6年tim~

點解今晚惗起咁多已故歌手啊~
奥运害我输好多个
BeiDouChef 發表於 2012-8-5 10:13 PM
你寻晚米话赢佐3亿嘅
條骨都無佐lu
已經去咗6年tim~

點解今晚惗起咁多已故歌手啊~
wng86 發表於 2012-8-5 10:14 PM
是16年
我都唔知買咩黎!
我係沙美島同Honey、魔星出左去飲酒,朋友同酒店經理、員工玩都好好朋友咁!佢地係酒店飲!
我地反酒店時,大家都醉醉地,又當對方未醉夠,未不斷飲!
Honey係免稅店買左Whisky!所以我地飲Whisky+紅牛+可樂!啤酒!
飲晒支Whisky再買左支Gin,Gin+梳打!
...
...
...
結果...
...
我一入房除晒衫爬上床訓覺,魔星門又無鎖,朋友入黎又唔知我除得咁快,佢未見到隻醉貓無著衫訓係度!
之後我應該碌左10次8次落床!
隔離房聽到數過!
佢話聽到呯一聲!臭魔星係咁笑!我又卡卡笑!Honey呱呱叫!
e個過程維持10次8次左右!
第二日成身瘀晒!係唔係正中瘀事一籮籮!
臭魔星重話下次由得我訓地下好過!
聞其聲 不忍見其死
見其生 豈忍食其肉也
你寻晚米话赢佐3亿嘅
lhy92725 發表於 2012-8-5 10:15 PM
是3千万不是3亿
今晚奥运好多球赛项目,D人去晒睇嗻
lhy92725 發表於 2012-8-5 10:10 PM
大馬好衰下,dato lee 輸咗,男雙決賽冇播~
大家好啊。。。。

今晚 玩OLD SKOOL 玩raggae music
大家跳舞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
是16年
BeiDouChef 發表於 2012-8-5 10:15 PM
我今日哽係么都算少嗰啊尾十位數~
LIN LIN赢了 吴兄一定好伤心
wng86 發表於 2012-8-5 10:16 PM
吴先生,这里可以看直播。。。。http://www.youtube.com/olympics?feature=inp-lt-lsg-MY。。。。
我都唔知買咩黎!
我係沙美島同Honey、魔星出左去飲酒,朋友同酒店經理、員工玩都好好朋友咁!佢地係酒店飲!
我地反酒店時,大家都醉醉地,又當對方未醉夠,未不斷飲!
Honey係免稅店買左Whisky!所以我地 ...
婉霜 發表於 2012-8-5 10:15 PM
我睇呢样可以笑几个月
條骨都無佐lu
是3千万不是3亿
BeiDouChef 發表於 2012-8-5 10:16 PM
甘已经好吾错啦
條骨都無佐lu
wng86 發表於 2012-8-5 10:16 PM
男双是中国对丹麦,大马吾播都正常
條骨都無佐lu
甘已经好吾错啦
lhy92725 發表於 2012-8-5 10:23 PM
可以讲 这2日都是输在奥运