返回列表 回復 發帖
我都唔知呀, 呢排都係咁, 啲時間錯哂, 頭又成日痛!

*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 10:08 AM
而家仲唔訓, 訓醒再吹過, 傾乜嘢都得. 等你再返黎

(又係五個字)
Good Morning
棋哥想同我玩吹水接龍乎? 哈

係呀, 我係香港人, 你呢?
咁棋哥點解你又咁早起身吹水呀?
做緊咩呀? 要返工嗎?
咁棋哥點解你又咁早起身吹水呀?
做緊咩呀? 要返工嗎?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 10:38 AM
棋哥想同我玩吹水接龍乎? 哈

係呀, 我係香港人, 你呢?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 10:37 AM
我係香港人
吓~~
即是你而家響office返緊工上嚟吹水?
斗膽呀你, 咁早就蛇王
Good Morning
夢遺大師 發表於 2009-11-17 10:29 AM
morning 夢夢
我係香港人
小飛機 發表於 17-11-2009 10:41
咦, 你係香港人, 咁棋哥呢?
你做緊咩呀? 咁早......
咦, 你係香港人, 咁棋哥呢?
你做緊咩呀? 咁早......
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 10:47 AM
you can call me 機機, 我地多數都係香港. 歡迎你到來吹水 . 我地要做嘢架, 上一陣嚟吹水, 好快要閃
吓~~
即是你而家響office返緊工上嚟吹水?
斗膽呀你, 咁早就蛇王
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 10:42 AM
蛇王出黎同你飲茶都得
蛇王出黎同你飲茶都得
Keevin 發表於 17-11-2009 10:52
係真就好呀~~

不過誇啲喎, 可以蛇出嚟同我撐枱腳(如果咁早有邊爐打, 你話幾好呢, 咁鬼死凍)
you can call me 機機, 我地多數都係香港. 歡迎你到來吹水 . 我地要做嘢架, 上一陣嚟吹水, 好快要閃
小飛機 發表於 17-11-2009 10:51
嗌你"機機"你唔嫌骨痺咩? 都好呀, 大家都係香港人, 傾得開心啲吖嘛(我仲以為會有好多大馬人tim, 因為有好多時大馬人多過香港人o架)

你哋都係做office工o架?
小飛機 發表於 2009-11-17 10:51 AM
唔系俊朗不凡機機豬咩
係真就好呀~~

不過誇啲喎, 可以蛇出嚟同我撐枱腳(如果咁早有邊爐打, 你話幾好呢, 咁鬼死凍)
*柳飄飄* 發表於 2009-11-17 10:57 AM
Let me know where are you, I will pick you up.