返回列表 回復 發帖
看來言爺還沒回來啊,那麼明天就有機了!
告老還鄉!
! [: c4 n' ~) t  ^+ N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 M1 O- R$ m0 L2 _9 j
os.tvboxnow.com) S( k  l- d/ Z9 B% k
二十五年前D 猪脚猪骨都唔使收钱,依家乜都要。 比D 华人食贵晒 tvb now,tvbnow,bttvb9 T1 d0 `% @; Y( U# W. |  I( a
大啦叭 發表於 2016-8-26 06:32 PM
公仔箱論壇. ]) ~0 l3 Z/ h& D
豬骨貴過豬肉嘅哦,點解會唔使錢啊
條骨都無佐lu
看來言爺還沒回來啊,那麼明天就有機了!
0 ]; D& z( L- ]( [& _/ [1 t' DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧開來 發表於 2016-8-26 08:26 PM
公仔箱論壇' M0 x" [- Y# R2 _* |/ Z0 @8 a
7爺實在太過分了
條骨都無佐lu
. [% S4 j3 M2 J1 f

- d# w. c5 K6 ]tvb now,tvbnow,bttvb咁唯有親自出馬,人來,賜酒!  公仔箱論壇/ g3 B' l7 ~* d4 h3 Y! l
HENRY_168 發表於 2016-8-26 02:44 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ q  A" W# @- M' A6 f
人來,人系邊呢?
條骨都無佐lu
公仔箱論壇3 e9 d9 w* `& T5 p! e7 Y" N  D% E
佢扮忙os.tvboxnow.com; b8 U" Z3 n% q: |% H
yxx01 發表於 2016-8-26 09:14 AM
0 a% x' y; o7 N2 b+ `% a" ]* ^. f
佢下個月要去泰國同澳洲
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s. v! A1 n: c& X8 B2 E0 A8 F

& A% P: n* l  [7 ?0 r6 Eos.tvboxnow.comGrace晚上好. 我知點解言少唔出現啦. 應該係佢既失心瘋症好返啦.公仔箱論壇, M) t6 E. R- s9 q
pknoface 發表於 2016-8-26 09:59 AM
& V2 N! H: L9 z0 I- X( G
好返就唔返黎?甘去邊啊
條骨都無佐lu
我都唔覺廣州街市有豬鼻賣哦tvb now,tvbnow,bttvb$ C( P3 S* C& x" C+ t
豬頸肉就有
條骨都無佐lu
各位 早午晚安!
# U4 J0 k$ d0 S5 ~- a, K5 r7 i公仔箱論壇smcorange 發表於 2016-8-26 05:13 AM
橙兄 好好好
多做運動身體好
公仔箱論壇$ @7 t7 h! O, z  ^: a
佢扮忙
" a$ ~7 U3 }9 vyxx01 發表於 2016-8-26 09:14 AM
扮忙羊叔 巧巧巧
多做運動身體好
' W5 F! M' S) w0 p/ X, O7 h8 Dtvb now,tvbnow,bttvb
0 K! y5 G) ?0 e/ c# J, t0 z公仔箱論壇隨意兄晚上好.公仔箱論壇- k( P2 C. ?8 p& q# V: h) H! m
pknoface 發表於 2016-8-26 09:50 AM
掌門 午安
多做運動身體好
os.tvboxnow.com" m* O3 u2 Q9 @9 a
' n/ Y3 ~; E# R) L# D  o5 ?
啦叭師傅 早晨!!!3 l" T9 v  D+ f$ [
澳洲買得到豬鼻??!!!+ W- R8 i5 ]6 O. a4 K
tvb now,tvbnow,bttvb) I/ e' I# o3 z# `' P7 j7 o
gracechanstuart 發表於 2016-8-26 10:51 AM
我這裡也有得賣、就系鼻前那一節、很平而…
多做運動身體好
6 O% L4 |+ ~/ [' NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. Y1 L: H: ^7 ~2 B) K/ L# C# `隨意大哥 晚上好!!!公仔箱論壇/ s* A; c6 |8 S2 p7 \
就快晚安啦!!!
. T5 ?: ^/ b% m1 dos.tvboxnow.com* `& B8 }  T, G1 ~8 l! p
gracechanstuart 發表於 2016-8-26 10:53 AM
grace 姐 早晨…
多做運動身體好
隨意兄晚安!
1 u5 a0 j6 j; S  T' Tos.tvboxnow.commnb1123 發表於 2016-8-26 02:00 PM
mnb早晨
多做運動身體好
$ e; {8 O$ X8 f% {4 F9 K% C: u# kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 j9 E% ?, m0 @咁唯有親自出馬,人來,賜酒!  os.tvboxnow.com1 i3 i9 M+ F9 y3 M4 m& D
HENRY_168 發表於 2016-8-26 02:44 PM
萬歲爺賜合欢酒、恭喜貓姐
多做運動身體好
各位晚上好!
9 X- J1 I8 w1 E5 `- `  X. I5 @大啦叭 發表於 2016-8-26 06:37 PM
啦叭兄 好好.
多做運動身體好