返回列表 回復 發帖
咁你夜晚先搞...即晚完嘛... 下午搞...要返工點玩...
roberton888 發表於 2011-3-24 11:47 PM
好吧,等拜六或礼拜晚上我有时间在搞给你们玩,~
raytian 發表於 2011-3-24 11:51 PM
好啦.... 好過無啦....

老細我今個月有無得出糧呀....
你跑去那里,比我还失踪~
raytian 發表於 2011-3-24 11:39 PM
做緊苦工, 你嘆緊世界, 仲要咁惡死, 好似我老闆咁
外星貓E生
做緊苦工, 你嘆緊世界, 仲要咁惡死, 好似我老闆咁
CC517 發表於 2011-3-24 11:55 PM
乜 E 生 職業係苦工咩?.... 我唔覺囉...
go2david         2 秒前                 TVB 50000000 元                 積分轉出
ynotme0626         17 秒前         TVB 50000000 元                 積分轉出
icy97                 60 秒前         TVB 50000000 元                 積分轉出
还不到两天就连破三个奖金楼~
三位最佳新人: ...
raytian 發表於 2011-3-24 11:29 PM
多謝天哥...
我都唸住攞d出黎大家開心下~
raytian 發表於 2011-3-24 11:51 PM
多多益善
多謝天哥...
我都唸住攞d出黎大家開心下~
ynotme0626 發表於 2011-3-25 12:05 AM
偉哥... 咁多錢... 科D水黎好喎....
这么快...
raytian 發表於 2011-3-24 11:19 PM
我地搞左半日終於不負眾望~
偉哥... 咁多錢... 科D水黎好喎....
roberton888 發表於 2011-3-25 12:08 AM
邊有你咁多!!
邊有你咁多!!
ynotme0626 發表於 2011-3-25 12:10 AM
我乜都無... 你地就日日玩.... 分D比我都唔得.... 孤寒鬼...
我乜都無... 你地就日日玩.... 分D比我都唔得.... 孤寒鬼...
roberton888 發表於 2011-3-25 12:11 AM
邊有講唔派俾你嘖?仲唸咁點派先公平...又被人屈...............
乜 E 生 職業係苦工咩?.... 我唔覺囉...
roberton888 發表於 2011-3-24 11:57 PM
咁都要睇下E乜架, 見到你D咁嘅鼻屎佬, 就變厭惡性行業啦
外星貓E生
邊有講唔派俾你嘖?仲唸咁點派先公平...又被人屈...............
ynotme0626 發表於 2011-3-25 12:16 AM
快D派啦....
咁都要睇下E乜架, 見到你D咁嘅鼻屎佬, 就變厭惡性行業啦
CC517 發表於 2011-3-25 12:18 AM
做乜咁話人喎.... 人地注重清潔之嘛....
做乜咁話人喎.... 人地注重清潔之嘛....
roberton888 發表於 2011-3-25 12:22 AM
返屋企去洗手間做架, 通街採礦, 唔合衛生
外星貓E生