返回列表 回復 發帖
good morning miss
morning all ar everybody
四眼走粒仔 發表於 2009-11-13 08:09 AM
good morning 太極走粒哥哥 今朝你開檔喎
good morning everybody
小飛機 發表於 2009-11-13 09:48 AM
Good Morning 玉樹臨風...唔係...... 係俊朗不凡姣鬆啲
good morning 棋哥 咪玩我喇
Good afternoon Miss 機機 棋棋 走粒仔 & everyone
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good evening Miss 主任 姣鬆 and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
小飛機 發表於 2009-11-13 09:48 AM
俊俊不凡姣鬆 有高官包膠未呀
Good Morning 玉樹臨風...唔係...... 係俊朗不凡姣鬆啲
Keevin 發表於 2009-11-13 11:11 AM
Kee 哥 鬼馬啦你
Good afternoon Miss 機機 棋棋 走粒仔 & everyone
主任 發表於 2009-11-13 12:47 PM
主任 放左工未呀
good evening miss
主任 發表於 2009-11-13 12:47 PM
good evening 淫淫
俊俊不凡姣鬆 有高官包膠未呀
寇仲~ 發表於 2009-11-13 06:20 PM
good evening 玉樹臨風姣鬆啲 啱啱入屋就聽到你係度嗌喇

報告: 高官作戰完成, 經我軍炮轟之下, 敵方攤軟倒地投降  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
good evening 玉樹臨風姣鬆啲 啱啱入屋就聽到你係度嗌喇

報告: 高官作戰完成, 經我軍炮轟之下, 敵方攤軟倒地投降  813181
小飛機 發表於 2009-11-13 06:31 PM
姣鬆轟到敵軍落地 大叫也咩嗲 ,果然係教慾學院既高級重炮手 值得掌聲支持
姣鬆轟到敵軍落地 大叫也咩嗲 ,果然係教慾學院既高級重炮手 值得掌聲支持
寇仲~ 發表於 2009-11-13 06:53 PM
今日擇日黑色星期五, 但我都算走運, 而家寫緊包膠.