返回列表 回復 發帖
咁就最好。。。。唔知到我去香港果陣會唔會好凍
聽香港d朋友講呢個星期都好凍
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
你成2月底先去,应该悟会好似呢个月甘冻呀
虽然今日暖佐DD,但都是得12度咋
过两日又再冻啦
條骨都無佐lu
Good evening 靚靚
咁就最好。。。。唔知到我去香港果陣會唔會好凍
聽香港d朋友講呢個星期都好凍
真爱难求 發表於 2011-1-14 10:00 AM
呢排非常之凍呀... 不過今日暖番d, 都有14-19度
过两日又冻啦,不过有太阳果只
條骨都無佐lu
你成2月底先去,应该悟会好似呢个月甘冻呀
虽然今日暖佐DD,但都是得12度咋
过两日又再冻啦
lhy92725 發表於 2011-1-14 10:29 AM
家陣d天氣好難預測
Good evening 靚靚
小飛機 發表於 2011-1-14 11:05 PM
hi boss,你好。。。。。
家陣d天氣好難預測
真爱难求 發表於 2011-1-14 11:27 PM
煮到埋黎先食啦,你都订晒机票架啦
條骨都無佐lu
煮到埋黎先食啦,你都订晒机票架啦
lhy92725 發表於 2011-1-14 11:40 PM
搞掂嗮喇。。。家陣等上機咯。。。。
大家早晨
good morning 晴晴

danny仔好耐都冇見到你喇。。。
danny仔好耐都冇見到你喇。。。
真爱难求 發表於 2011-1-15 10:12 AM
very busy for the past week....many projects are meeting deadline
it's like fighting a war in the office....continue the war next week

咁就要加油喇,晴晴支持你
咁就要加油喇,晴晴支持你
真爱难求 發表於 2011-1-15 10:22 AM
點支持??
送熱吻??