返回列表 回復 發帖
橙兄今日休息的吧?有無睇下奧運啊os.tvboxnow.com5 f0 }& O8 q. }$ L
lhy92725 發表於 2016-8-7 10:00 AM
貓貓 今日跑回公司準備一些明日的事, 應該會傍晚六時才回. 奧運還未去跟踪, 時間不對稱, 無法配合
9 x7 ~+ j' R, O8 ]橙兄 週日好!
& w- a3 n& M/ t  ]. L/ u0 rsatoshi23 發表於 2016-8-7 09:32 AM
水晶好久不見
貓貓 今日跑回公司準備一些明日的事, 應該會傍晚六時才回. 奧運還未去跟踪, 時間不對稱, 無法配合tvb now,tvbnow,bttvb9 m! j) J" n& R8 z) k' W* [
smcorange 發表於 2016-8-7 01:22 PM
2 y4 P. k, }6 ~' g; T( i+ Nos.tvboxnow.com週日都掛住做工,辛苦過打工仔哦/ r" X. s% o. ~, g
我都錯過佐游水項目
條骨都無佐lu
C兄,財大,言少,Grace姐,大家週日快樂!
各位 早午晚安! 週日好!
2 W5 L( @' Z9 m5 s公仔箱論壇smcorange 發表於 2016-8-7 07:40 AM
orange 週日快樂!
各位晚上好! os.tvboxnow.com: _, z8 J( R. R- d) H$ [
大啦叭 發表於 2016-8-6 07:53 PM
啦叭兄週日快樂!
成人bbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 [5 D; F: o! `% a4 Q
Pedestrian_A 發表於 2016-8-6 02:48 PM
成人BB睇成人卡通
$ ?8 U% w) T8 a5 n+ L: ]BB都係周末愉快tvb now,tvbnow,bttvb0 V7 Y; |- p# O7 U5 k+ J
jeffryngo 發表於 2016-8-6 04:57 PM
jeff週日快樂
pokemon go?
% ^  G% I" H& K9 u3 D4 J8 D9 }Pedestrian_A 發表於 2016-8-6 02:55 PM
男女老少個個都玩
1 i9 [! s& y4 p: a+ W3 C' ]7 l( X週日都掛住做工,辛苦過打工仔哦
) f% V) D( `* B/ oos.tvboxnow.com我都錯過佐游水項目) ], W8 s# A, x* ^2 B0 E
lhy92725 發表於 2016-8-7 01:42 PM
哈哈 其實員工也有他們的苦衷, 有些事情也只有自己才辦得了, 好想看奧運
橙兄是一位好老闆
條骨都無佐lu
成人BB睇成人卡通
8 i/ c7 z8 X/ Ftvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2016-8-7 02:01 PM
% G( ^1 A4 s3 R2 d笑得甘奸嘅
條骨都無佐lu
orange 週日快樂!
: E: D5 l. f& y  O: [( ~1 ytvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2016-8-7 01:54 PM
bb 好週末?
橙兄是一位好老闆os.tvboxnow.com) M1 b+ ^5 ~" C1 g
lhy92725 發表於 2016-8-7 02:30 PM
不敢 我是靠員工團隊的
不敢 我是靠員工團隊的
! x) N" m8 z: n4 rsmcorange 發表於 2016-8-7 02:32 PM
6 n# t5 O: j, F5 L6 p; ?% O2 e) E8 s4 Q  O7 K不是個個做老闆都認識同承認呢點嘅公仔箱論壇& i0 W8 t: S" F: }
起碼我現在的老闆絕對唔系咯
條骨都無佐lu