返回列表 回復 發帖
搣匙...柯....happy 哈囉喂...
掘麼蓮 Miss and all 仲諗住我開檔,都係唔夠撻撻早
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
我睇都係睇地區啦, 始終都係手電網絡, 3 喺將軍澳都係嘛嘛....
要簽約就唔洗預我喇 ~~
主任 發表於 2009-10-31 12:42 PM
hihi主任 我果頭都收得好差呀 萬聖節鳩唔鳩慶呀去左邊玩呀
Good Morning
Keevin 發表於 2009-10-31 01:10 PM
hihi kee 哥哥
究竟係邊度
我差不多行晒恆香果邊,都唔見有日本清酒或日本食物買
買紅酒舖頭就見得多
gonkong 發表於 2009-10-31 08:35 PM
hi 工工,應該係又新街果頭,恆香後面
good evening everybody
小飛機 發表於 2009-10-31 11:11 PM
俊朗不凡姣鬆 你尋晚又去左邊度蒲呀,有無去老蘭呀
搣匙...柯....happy 哈囉喂...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-1 12:06 AM
麼蓮撻撻 尋晚俾女鬼攪...呀....係有無攪女鬼妹呀
去老人院睇婆婆,晏見
好耐冇上黎喇...要追返D POST先
good evening miss
俊朗不凡姣鬆 你尋晚又去左邊度蒲呀,有無去老蘭呀
寇仲~ 發表於 2009-11-1 08:07 AM
玉樹臨風姣鬆啲 我琴晚緊係去左鬼........混喇
好耐冇上黎喇...要追返D POST先
四眼走粒仔 發表於 2009-11-1 10:23 AM
hello 太極走粒哥哥 而家好多post, 你要快手d 啦
掘麼蓮 Miss and all 仲諗住我開檔,都係唔夠撻撻早
寇仲~ 發表於 2009-11-1 07:59 AM
姣鬆啲, 見你有心開檔, 等我錫吓你喇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
追完ED
追完ED
四眼走粒仔 發表於 2009-11-1 10:35 PM
琴晚有冇出去蒲呵