返回列表 回復 發帖
原來我唔記得開電話
前晚好鬼 high 呀  
Fian. 發表於 2009-10-30 05:36 AM
  整定..........
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
麽零零...搣匙......柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-30 09:42 AM
Hello 撻撻 ^^
唔洗問...又唔洗做啦 ~~~
good morning miss
小飛機 發表於 2009-10-30 09:57 AM
Hello 機機 ^^
今日有咩分唇吖 ~~~
遲啲張家煇同仲奸呀
呢套戲我好欣賞佢兩個
同埋江華仲有伍詠薇
Fian. 發表於 2009-10-30 05:40 AM
我睇到江華同方剛死左喇,劉錦玲比佢阿媽拉左去坐監...
Good afternoon Miss 主任 姣鬆 and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Hello 機機 ^^
今日有咩分唇吖 ~~~
主任 發表於 2009-10-30 12:32 PM
hihi 主任,今晚你又有咩節目呀
hihi 主任,今晚你又有咩節目呀
寇仲~ 發表於 2009-10-30 05:44 PM
Hello 仲仲 ^^
今晚約咗 fd 喺 佐敦食飯, 如果早散又搵倒 Miss 嘅, 就會入沙田~~
你呢 @@諗咗同至愛去邊未呀 ~~
我睇到江華同方剛死左喇,劉錦玲比佢阿媽拉左去坐監...
hkhihihk 發表於 2009-10-30 03:15 PM
Hello hkhihihk ^^
你似乎同 Miss 都好熟喎.... Nice to meet you ~~~
收工 ~~~~
C U ALL ^^
Hello 仲仲 ^^
今晚約咗 fd 喺 佐敦食飯, 如果早散又搵倒 Miss 嘅, 就會入沙田~~
你呢 @@諗咗同至愛去邊未呀 ~~
主任 發表於 2009-10-30 05:58 PM
可能返上去陪佢食飯行街行下書店散下心咁啦 ,佢好鐘意睇書架
今日又有人擲"強"水
收工 ~~~~
C U ALL ^^
主任 發表於 2009-10-30 06:10 PM
玩得開心
泥泥..搣匙....柯
今日又有人擲"強"水
寇仲~ 發表於 2009-10-30 06:59 PM
課室附近
好彩今日冇去偷跳...唔係就仲頭獎....