返回列表 回復 發帖
danny仔,今日有咩節目啊。。。。。
真爱难求 發表於 2010-12-31 10:56 PM
他话要去逼女仔,想乘机悟觉意识返个
條骨都無佐lu
係晴晴要求高
blueocean 發表於 2010-12-31 01:01 PM
我要求唔搞架。。。。有人錫我、關心我就得。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
新年快乐~!@
wayson830 發表於 2010-12-31 03:22 PM
hi你好。。。新年快樂!!!!
新年快乐~!@
wayson830 發表於 2010-12-31 03:22 PM
hi你好。。。新年快樂!!!!
他话要去逼女仔,想乘机悟觉意识返个
lhy92725 發表於 2010-12-31 10:57 PM
哦。。。。預祝佢成功!!!!!
新年快樂!
婉霜 發表於 2010-12-31 10:12 PM
古人。。。。happy new year...
no way....fat boys are not handsome la
blueocean 發表於 2010-12-31 10:24 PM
肥有肥嘅靚。。。。男人太瘦仲難睇!!!!
无啊,到处太多人啦
今日又悟太舒服
lhy92725 發表於 2010-12-31 10:55 PM
你又唔舒服啊。。。咩事吖。。。
晴晴新年快乐
健仔。。HAPPY NEW YEAR....今晚冇出街咩
健仔。。HAPPY NEW YEAR....今晚冇出街咩
真爱难求 發表於 2010-12-31 11:05 PM
留在家中睇直播倒数演唱会!
留在家中睇直播倒数演唱会!
cck_my 發表於 2010-12-31 11:08 PM
咩演唱會吖???
你又唔舒服啊。。。咩事吖。。。
真爱难求 發表於 2010-12-31 11:03 PM
一D老毛病啦
條骨都無佐lu
我要求唔搞架。。。。有人錫我、關心我就得。。。。
真爱难求 發表於 2010-12-31 10:58 PM
肥有肥嘅靚。。。。男人太瘦仲難睇!!!!
真爱难求 發表於 2010-12-31 11:02 PM
then I am perfect for you

咩演唱會吖???
真爱难求 發表於 2010-12-31 11:09 PM
Astro频道315同317,跨年演唱会