返回列表 回復 發帖
6 _$ ?3 t8 Z; S! \+ v
' q" Z4 C+ p( a% v多謝Grace! 本掌門日日期求攞包尾, 終於得償所願咯! 等其他老友有機會攞第一.
8 S' ~+ B" ^- I) Z公仔箱論壇pknoface 發表於 2016-6-25 09:47 AM
恭喜你心想事成
公仔箱論壇. }3 N9 s" |* G+ B7 j7 v( `' T
短周即系周末周日唔使返工os.tvboxnow.com( Z% k) g) I( T' I
长周即系周末要返工公仔箱論壇9 b5 ~5 ?+ p: i$ y
我同会计系轮流休周末的os.tvboxnow.com+ N8 p4 H, J9 h. k
本来呢个周末轮到我休的$ c7 c- v; y  Z
不过她要去个大客到对旧年的坏账
+ p" y  x& X7 T另外一个今日要返工运营总监又病佐
5 y) y2 G; ~+ i5 p2 o; E; e4 H4 `所以我就要加班了 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ]. m8 a1 }. P
lhy92725 發表於 2016-6-25 10:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( f: C  p6 H" _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 H: a# Z  q" f0 H9 B8 C
啊, 原來係咁. 我仲以為長周係比平日放多一日假, 我地呢度叫長週末.
恭喜你心想事成
3 @, I( t" e7 t5 I! M/ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2016-6-25 11:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' i' i* u3 R( S' y) x0 D, X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 H7 x" p( G3 R% s8 p/ t1 s
多謝神王甲.
我猜《魚蝦蟹》遊戲今天骰子開出結果是:0 r% t) i5 M$ t' K( h
1. 大, @  c/ l) N0 K$ w
2.三個圖案:雞/金錢/葫蘆os.tvboxnow.com, @/ t3 k3 ?( ^+ Z2 y2 ]( s
3.單色: 紅
5 r5 D$ \) |$ }) a4.雙色: 綠公仔箱論壇: K5 l; r8 X) P# D8 Y; u# e
5.三色: 紅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 A/ D- k9 B( ^* l
6.圍骰:雞
( r. Q" }% m5 D$ W+ Y/ W7.點數:13
各位 早午晚安!
本帖最後由 smcorange 於 2016-6-25 12:43 PM 編輯 公仔箱論壇- ^5 G9 i# G, ~7 ?6 O8 q. ]- s  v7 m0 J

% x+ Q4 {- U  g; ~" g. |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" C* O% ~+ O+ F* y: M, s公仔箱論壇orange  早晨
+ W4 @; ?/ P; _4 Bos.tvboxnow.comfree2penny 發表於 2016-6-24 05:47 AM
Penny 下午好!
: e4 g" I6 ]( r' V/ r: v3 x0 U% V4 r  X; \7 j0 ?7 k
啊, 原來係咁. 我仲以為長周係比平日放多一日假, 我地呢度叫長週末.
7 g9 n7 K6 D9 }% tpknoface 發表於 2016-6-25 11:16 AM
' D" N' ^8 z+ I0 B你地讲长周,系指放假时间,我地系指工作时间,你话几甘悲哀呢
條骨都無佐lu
good morning Orange bro
5 [  `9 x) I+ Z8 Z3 Q" Jtvb now,tvbnow,bttvbob51330 發表於 2016-6-24 07:20 AM
ob兄 下午好!
http://pre00.deviantart.net/b771/th/pre/i/2005/196/6/2/skunk_is_a_fat_cat__by_j_a_x.jpg好彩公仔箱論壇' @. @$ R$ @# C1 o
Pedestrian_A 發表於 2016-6-25 10:53 AM
( v4 W/ B2 t. Q) I5 c9 G呢只系有福气嘅猫,我无甘嘅福气
條骨都無佐lu
各位大家好,用mini上綱真嫲煩,閃啊!1 I4 y( s7 ~9 r
mnb1123 發表於 2016-6-24 08:23 AM
bb 下午好! 凌晨好!
% s; R) W! a% ?' O多谢Grace姐開口中 恭喜鹅自己
6 ?. f9 K( n9 c% j) _! H4 U公仔箱論壇yxx01 發表於 2016-6-24 09:10 AM
羊叔叔 週末下午好!
" J" D' V8 ?- U# _( Ntvb now,tvbnow,bttvb. G9 f* C& K, i) v  k
橙兄早晨.
0 o4 ?  W$ o( z/ ]* q- e0 ~' c- _pknoface 發表於 2016-6-24 09:39 AM
ken掌門 週末下午好!
誰說中國窮?tvb now,tvbnow,bttvb; t' C$ p# U; t) q3 t
Pedestrian_A 發表於 2016-6-24 09:45 AM
china's childhood obesity explosion!os.tvboxnow.com& g9 g+ h: l% E) X
我真心真意恭喜你第一倒数os.tvboxnow.com8 q$ J1 [. t& W% c1 t- ~
Pedestrian_A 發表於 2016-6-24 09:48 AM
真心真意
https://media.giphy.com/media/DCp4s7Z1FizZe/giphy.gif你不夠大方
' h. |4 F0 l1 C* _6 c" g. \Pedestrian_A 發表於 2016-6-24 09:58 AM
你夠大方