返回列表 回復 發帖
玉樹臨風姣鬆啲 呢個時候你要多d 陪佢, 開解吓佢, 仲要開解埋佢d 衫喎
小飛機 發表於 2009-10-25 09:13 AM
知道啦,俊朗不凡姣鬆
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
唔係唔到係遲晒大到啫
gonkong 發表於 2009-10-25 03:13 PM
多謝你呀工工 今日放假有咩地方去呀
795340今日我鍚鍚 795338

Good afternoon Miss & everybody 795339
主任 發表於 2009-10-26 12:09 PM
hihi 主任,係波,上次都唔記得錫啖你
知道啦,俊朗不凡姣鬆
寇仲~ 發表於 2009-10-26 04:03 PM
咁又唔一定除哂衫嘅....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
知道啦,俊朗不凡姣鬆
寇仲~ 發表於 2009-10-26 04:03 PM
hello 玉樹臨風姣鬆啲 今日去冰度反
咁又唔一定除哂衫嘅....795577
主任 發表於 2009-10-26 04:11 PM
可以淨除褲  
咁又唔一定除哂衫嘅....795577
主任 發表於 2009-10-26 04:11 PM
唔使除哂 除淨對絲襪得啦
hello 玉樹臨風姣鬆啲 今日去冰度反
小飛機 發表於 2009-10-26 04:20 PM
今日要返工呀,岩岩返屋企,今日放工好多人搭車呀,好多波皮hi呀
可以淨除褲  
小飛機 發表於 2009-10-26 04:21 PM
除淨底底都好
what the purpose of this topic ?

做人確實好艱難
何解父母將我生
給我好的確有限
只能供養兩餐飯
艱苦生活盡力撐
迎送生涯確凄慘
淪為性奴俾人玩
為養爸媽亦承擔
過了半生感慨歎
雖則也曾嘗燦爛
愁緒始終驅不散
回望過去好想喊
如果俾我有得揀
不想留低繼續玩
就此一生來 COUNT DOWN
養育之恩已盡還
good morning miss

今日你開檔呵
做人確實好艱難

Fian. 發表於 2009-10-27 09:52 AM
miss 開檔有得錫

其實唔好咁傷感, 識到我地都唔錯啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
今日要返工呀,岩岩返屋企,今日放工好多人搭車呀,好多波皮hi呀
寇仲~ 發表於 2009-10-26 04:49 PM
姣鬆啲索唔少油呢!!!