返回列表 回復 發帖
KK未病完,QQ放呢张相,他会病上加病架
lhy92725 發表於 14/4/2014 10:15 AM
以毒攻毒

又玩匿名
KK早晨
大家早晨真係未病好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
快D去睇医生啦,否则会变大病架
條骨都無佐lu
慶祝1100頁獎金
lckiong3 秒前TVB 11000000 元積分轉出
timmaxsing1 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
pknoface2 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
perfectman2 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
LastWinner3 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 11000000 元積分轉出

評分次數

• timmaxsing

小小感冒應該唔使咁担心, 如果病情變坏咁就真係要去睇医生啦.
係輕微發燒仲喉嚨痛
KK 早晨
型 英 帥 靚 正
還錢俾各位, 唔該哂 !

KK 你咁多錢唔使還啦 !
lckiong8 秒前TVB 200000000 元積分轉出

perfectman1 分鐘前TVB 30000000 元積分轉出

wasimasterQ9 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出

LastWinner12 分鐘前TVB 200000000 元積分轉出

luke16814 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
型 英 帥 靚 正

lckiong8 秒前TVB 200000000 元積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 30000000 元積分轉出
wasimasterQ9 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
LastWinner12  ...
chan200308 發表於 2014-4-14 11:44 AM
陳兄边度揾咁多錢返黎吖?

LastWinner12  ...
chan200308 發表於 2014-4-14 11:44 AM
明蝦我嗻
陳兄边度揾咁多錢返黎吖?
pknoface 發表於 2014-4-14 11:48 AM
昨晚中3x1
型 英 帥 靚 正
明蝦我嗻
tvbkk123 發表於 2014-4-14 11:49 AM
一場朋友
TVB: 28665201 元, 存款: 2147483647 元
型 英 帥 靚 正
昨晚中3x1
chan200308 發表於 2014-4-14 11:54 AM
終於有運行咯