返回列表 回復 發帖
你返課室就知啦~~正貨'臺灣妹'
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-19 10:29 AM
嘩 ~~ 撻撻 ^^
唔洗伸哂脷呀   
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all 好彩趕得到
1111 4條A
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2009-10-19 09:33 AM
Hi and bye Miss
你返課室就知啦~~正貨'臺灣妹'
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-19 10:29 AM
hi 撻撻 睇你個淫樣食左好野啦
傾掂數.....上得喇 ^^
Good afternoon Miss & everyone
主任 發表於 2009-10-19 01:46 PM
noon noon 主任 咁咪下午都可以上黎傾計囉
係啦 有無試用firefox 出唔出到公仔呀
good afternoon miss
hi 玉樹臨風姣鬆啲
Good afternoon Miss 主任 劍劍 姣鬆 and all 好彩趕得到
1111 4條A
寇仲~ 發表於 2009-10-19 03:38 PM
4條1 , 我趕唔到呀
hi 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2009-10-19 03:46 PM
hi 俊朗不凡姣鬆 上星期同妳最愛玩得鳩唔鳩慶呀
4條1 , 我趕唔到呀
小飛機 發表於 2009-10-19 03:47 PM
唔怕啦,仲有4條2(4條弟)等緊你
hi 俊朗不凡姣鬆 上星期同妳最愛玩得鳩唔鳩慶呀