返回列表 回復 發帖
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2009-10-18 06:13 PM
Miss 尋晚野好好味,多謝妳呀 溝左三隻酒飲 仲可以煮到咁好味,堅
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
黃油蟹
gonkong 發表於 2009-10-18 05:50 PM
係大閘蟹呀
好肥美呀
啲糕仲好爆添呀
Good evening Miss 主任 and all
寇仲~ 發表於 2009-10-18 06:14 PM
Good evening 仲仲
今日去邊度嚟呀
食咗飯未呀
你玩吓我, 我又笑吓你, 幾好吖....

Good evening Miss & all 781761
主任 發表於 2009-10-13 11:24 PM
完全贊同
魅力 + 1
hihi 主任 尋晚真係食得好飽好開心呀
寇仲~ 發表於 2009-10-18 06:17 PM
完全贊同
魅力 + 1000

仲仲你煮嗰個薑蔥蠔都好好食呀
黃油蟹
gonkong 發表於 2009-10-18 05:50 PM
工工G 仲有Miss 既 西蘭花鮮磨菇粟米心XO醬炒鮮尤呢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我懷疑佢唔洗做嘅添呀 781766
主任 發表於 2009-10-13 11:30 PM
撻撻真係唔使點做架喎
Good evening 仲仲
今日去邊度嚟呀
食咗飯未呀
Fian. 發表於 2009-10-18 06:23 PM
今日同阿媽返大陸,剛剛返黎呀
Miss 尋晚野好好味,多謝妳呀 溝左三隻酒飲 仲可以煮到咁好味,堅
寇仲~ 發表於 2009-10-18 06:21 PM
爆住嚟煮係我嘅強項
尋晚真係爆到唔使點樣補自然堂呀
最緊要你哋食得開心啫
工工G 仲有Miss 既 西蘭花鮮磨菇粟米心XO醬炒鮮尤呢

寇仲~ 發表於 2009-10-18 06:27 PM
嗰隻游水墨魚真係好好好好好食呀
今日同阿媽返大陸,剛剛返黎呀
寇仲~ 發表於 2009-10-18 06:29 PM
熱唔熱呀
都應該好多人喎
落街買嘢