返回列表 回復 發帖
多謝J神冬至賞金!
掌門 要出本門絕學!
free2penny 發表於 2015-12-27 11:06 AM
出勿絕學都冇用啦。
出勿絕學都冇用啦。
pknoface 發表於 2015-12-27 11:29 AM
唔係呀! 點解呀!你係武當掌門!威名遠播
多謝J神冬至賞金!
多謝 J 神 冬至 大大份賞金!!!
1億冬至賞金轉金記錄
yxx016 秒前TVB 65385000 元積分轉出 hungyu1 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出 di02082 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出 allen71042 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出 gracechanstuart3 分鐘前TV ...
timmaxsing 發表於 2015-12-27 10:48 AM
J 神你好!感谢冬至賞金!各位好!祝各位聖誕快樂!!新年進步!!
1億冬至賞金轉金記錄
yxx016 秒前TVB 65385000 元積分轉出 hungyu1 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出 di02082 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出 allen71042 分鐘前TVB 115385000 元積分轉出 gracechanstuart3 分鐘前TV ...
timmaxsing 發表於 2015-12-27 10:48 AM
多謝J神冬至大賞金
我飲酒未醉過⋯⋯何解要爬小心D⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯想起第一個暗樓好像你首先灌帖?你想認真處理or想C啦!
timmaxsing 發表於 2015-12-27 05:10 AM
J神兄早晨. 勿灌水既係本掌門咩?我仲以為係天后添? 本掌門都係想向其他人示範下勿野叫做灌水遮, 等佢地唔好犯錯. 真係用心良苦啊. 要加多1億奬金就差唔多.我一直都主張J神兄唔使咁認真處理呢 ...
pknoface 發表於 2015-12-27 08:02 AM
J神手下留情,如果掌門有乜事,佢地下室D靚女點算
J神週日繼續飲酒快樂
多謝J神冬至億元大獎賞,週日愉快啊!
告老還鄉!
J神手下留情,如果掌門有乜事,佢地下室D靚女點算
mnb1123 發表於 2015-12-27 02:15 PM
甘米可以趁機接收埋咯
條骨都無佐lu
我飲酒未醉過⋯⋯何解要爬小心D⋯⋯啊⋯⋯啊⋯⋯想起第一個暗樓好像你首先灌帖?你想認真處理or想C啦!
timmaxsing 發表於 2015-12-27 05:10 AM
支持認真處理
J神兄早晨. 勿灌水既係本掌門咩?我仲以為係天后添? 本掌門都係想向其他人示範下勿野叫做灌水遮, 等佢地唔好犯錯. 真係用心良苦啊. 要加多1億奬金就差唔多.我一直都主張J神兄唔使咁認真處理呢 ...
pknoface 發表於 2015-12-27 08:02 AM
厚面皮掌門
J神果然有雙雪亮既眼睛!
pknoface 發表於 2015-12-27 09:08 AM
擦鞋
1億冬至賞金轉金記錄
thank you