返回列表 回復 發帖
hello 撻撻 姑奶奶可能俾人隊緊....

酒呀 , 又可能自己隊自己喎, d 酒自己飲好過益人地
小飛機 發表於 2009-10-13 10:17 PM
咁都俾你諗到
如果MISS 比呢個JOB我.....唔使錢幫佢做左佢都仲得
四眼走粒仔 發表於 2009-10-13 10:23 PM
佢哋自己搵人搞架
hello 太極走粒哥哥

又唔係miss 結婚, 都係要新郎新娘話事噃
小飛機 發表於 2009-10-13 10:34 PM
完全贊同
魅力 + 1
哈....是但啦.....冇所謂喎

我都係講吓笑.....搵唔搵我都OK既.....FREE比佢就一定架喇
四眼走粒仔 發表於 2009-10-13 10:34 PM
咁如果我好彩嫁得出嘅就搵你囉
哈....是但啦.....冇所謂喎

我都係講吓笑.....搵唔搵我都OK既.....FREE比佢就一定架喇
四眼走粒仔 發表於 2009-10-13 10:34 PM
佢哋搵嗰間係一條龍服務架
係包埋整頭化妝同婚紗架
你咁講我會囂架喎
你其餘嗰幾餐係食乜嘢架
淫嫂又點同你慶祝呀
Fian. 發表於 2009-10-18 03:35 PM
係一餐食蟹喺朋友屋企食, 其他都係出街食....
日本菜, 燒烤, 中菜....同淫嫂就食咗餐 fusion 菜
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
嗰日冇人隊我喎
我自己就自隊咗幾杯紅酒
仲臨時臨急俾細佬拉咗去做司儀添
不過好掂
個個都讚
又冇稿臨時爆肚
所以我都好滿意  ...
Fian. 發表於 2009-10-18 03:31 PM
以 Miss 嘅口才, 做司儀又點會難到妳吖
有 video 記得叫埋我睇添呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
黃油蟹
Good evening class and 主任
我地不嬲都好認真架 , 好認真咁玩
小飛機 發表於 2009-10-13 10:38 PM
完全贊同
魅力 + 1
Good evening Miss 主任 and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
好認真咁上堂
小飛機 發表於 2009-10-13 11:12 PM
我都係
日本菜, 燒烤, 中菜....同淫嫂就食咗餐 fusion 菜 785848
主任 發表於 2009-10-18 03:50 PM
hihi 主任 尋晚真係食得好飽好開心呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
日本菜, 燒烤, 中菜....同淫嫂就食咗餐 fusion 菜 785848
主任 發表於 2009-10-18 03:50 PM
咁淫嫂送咗啲乜嘢俾你呀
以 Miss 嘅口才, 做司儀又點會難到妳吖 785850
有 video 記得叫埋我睇添呀 785849
主任 發表於 2009-10-18 03:56 PM
呢個一定啦