返回列表 回復 發帖
大家早晨, 檸仙幾時過水俾我??
畸形人類研究科
大家早晨, 檸仙幾時過水俾我??
go2david 發表於 2011-7-28 09:45 AM
除佐錢,6親不認咯?
除佐錢,6親不認咯?
SweetLemon 發表於 2011-7-28 09:47 AM
見到財神檸仙豬, 唔問下唔安樂
畸形人類研究科
什么钱
什么钱
wathehellqq 發表於 2011-7-28 09:53 AM
想賺TVB幣的新人看這裡。。成日候住晒。。。。
你讲go2david成日候住晒那里?
wathehellqq 發表於 2011-7-28 10:02 AM
就是這裡 - 想賺TVB幣的新人看這裡
想賺TVB幣的新人看這裡。。成日候住晒。。。。
SweetLemon 發表於 2011-7-28 09:58 AM
侯住有鬼用, 你一分錢都未俾過我!
畸形人類研究科
wathehellqq 發表於 2011-7-28 10:02 AM
你好wathehellqq, 唔好聽檸仙豬亂講
其實應該點稱呼你, 你個ID好長..
畸形人類研究科
SweetLemon : ok

go2david :是吗? 稱呼我QQ就可以了
你呢?稱呼你david gor ?
你好wathehellqq, 唔好聽檸仙豬亂講
其實應該點稱呼你, 你個ID好長..
go2david 發表於 2011-7-28 10:05 AM
佢個名打到一半之覺得系 wa the hell...qq....

wathehellqq 發表於 2011-7-28 10:07 AM
石頭人。。。。
QQ你好
條骨都無佐lu
好彩唔係wa the................
畸形人類研究科

wathehellqq 發表於 2011-7-28 10:07 AM
QQ你好, 叫我David得啦
畸形人類研究科