返回列表 回復 發帖
grace晚上好.
仲未搞掂部電話啊?
條骨都無佐lu
差唔多搞掂晒啦. 仲有啲email要setup返. 有啲apps要下載返咯.
去瞓咯.
果d慢慢唔遲
條骨都無佐lu
新電話冇得放卡架.
pknoface 發表於 2015-4-11 12:19 PM
電話卡哦?
條骨都無佐lu
差唔多搞掂晒啦. 仲有啲email要setup返. 有啲apps要下載返咯.
pknoface 發表於 2015-4-11 01:32 PM
果d慢慢唔遲
lhy92725 發表於 2015-4-11 01:33 PM
如果工作相關不能遲
工作相關應該有部公司機啦
條骨都無佐lu

阿yu你好,得閒多D入嚟行吓喇,條數我諗你都識得點計嘅
金石良 發表於 2015-4-9 11:19 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; z8 I, W- b: r: G6 f

一頭霧水?

kingsleyyu 發表於 2015-4-10 10:41 PM

乜原來好多人唔明 呢度個 豪門派對
玩緊乜嘢!!
!

http://os.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=1611623&extra=&page=7160

呢 度三個難兄難弟兩間大豪宅 一個係 C 兄嘅!一個係 財大! 仲有個一腳踢管家 言公子!!!

經過 貓貓 深入調查後,Grace 要更正: !!!

呢 度
三個超級富豪N 間大豪宅!
X 間係 C 兄嘅!   Y 間係 財大!   Z 間係言公子!
另外有個臥底一腳踢管家言公子
!!

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; z8 I, W- b: r: G6 f

呢度 日日 歡迎大家入黎食早餐嘆下午茶,跟住就派一封大利是,每日 TVB $ 1,234,567!!!

如果一個星期 7 日都黎,仲加多一封歡迎光臨 勤勤多黎大獎賞 TVB$ 7,654,321!!!

【條數我諗你都識得點計】

唔識!!??

1,234,567 X 7 = 8,641,969 !!!

8,641,969 + 7,654,321 = 16,296,290 !!!

下次幾時派??? 言公子 講左好多次!! 4 月 13 日派金!!!

圖文並茂,色彩斑斕,好清晰哦
條骨都無佐lu
圖文並茂,色彩斑斕,好清晰哦
lhy92725 發表於 2015-4-11 03:56 PM
多謝貓貓 稱讚!!我任務完成啦!! 瞓覺去也!! 請呀!!!
甘我繼續睇劇咯
條骨都無佐lu
8,641,969 + 7,654,321 = 1,6296,290 !!!
豆点錯了
掌門好起身啦
條骨都無佐lu
豆点錯了
ob51330 發表於 2015-4-11 04:23 PM
改返啦!!!

唔使多謝 Grace啦!! 今日 Grace 出街街!!好夜先返呀!!!