返回列表 回復 發帖
今日上過課室..又係人去樓空..
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-16 10:53 PM
哦....撻撻
你明知 Miss 唔喺道...走上課室搵邊個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
哦....撻撻
你明知 Miss 唔喺道...走上課室搵邊個先 784316
主任 發表於 2009-10-16 10:58 PM
篤爆我
淫淫, 聽日玩得開心d, 我先同你飲杯, cheers  784287
小飛機 發表於 2009-10-16 09:43 PM
Thank you again
哦....撻撻
你明知 Miss 唔喺道...走上課室搵邊個先 784316
主任 發表於 2009-10-16 10:58 PM
可能想搵ee
可能想搵ee
小飛機 發表於 2009-10-16 11:01 PM
係momo
祝主任生日party玩得盡興...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-16 10:55 PM
食飯喎...你嚟唔嚟吖
係momo
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-16 11:01 PM
爽嘛
食飯喎...你嚟唔嚟吖784322
主任 發表於 2009-10-16 11:03 PM
多謝你先..聽日裝修要埋尾...
係momo
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-16 11:01 PM
哦! 原來係搵 momo
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-16 11:05 PM
今日死台有 momo包膠喎. 撻撻係唔係功課呀
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-16 11:05 PM
咁入伙嗰餐, 我嚟啦
小飛機 發表於 2009-10-16 11:08 PM
機機唔知撻撻喺4台叫咩名咩
機機唔知撻撻喺4台叫咩名咩 784329
主任 發表於 2009-10-16 11:10 PM
唔豬喎, 有幾多分身先?
小飛機 發表於 2009-10-16 11:08 PM
係咩~唔係我喎 ..去先 ...不過身形幾好...
不過去到...miss 又冇返...為有張D精力釋放出來...miss 唔會怪責我掛...