返回列表 回復 發帖
仲以為你鐘意食香蕉果張
寇仲~ 發表於 2009-10-14 05:32 PM
我係喎...我覺得食蕉嗰張得意啲喎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
祝主任...生日快樂...任嫂有冇幫你吹蠟燭...
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-14 09:48 PM
Thank you 撻撻 ^^
淨係生日先吹...就死得喇
hello miss
係大細老婆一齊吹
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-14 09:51 PM
老婆只會得一個
情人就唔知.....
Thank you 機機 ^^
幅圖好靚喎 784261
主任 發表於 2009-10-16 09:21 PM
hello 淫淫, ,  去左度慶生日呀? 鳩唔鳩慶先
主任,......遲來嘅祝福,....
祝你年年有今曰,......
日日有女溝,唔駛兩頭噗......
Masterking 發表於 2009-10-15 11:12 AM
Thank you King King ^^
你都要快啲康復啊
hello 淫淫, ,  去左度慶生日呀? 鳩唔鳩慶先
小飛機 發表於 2009-10-16 09:35 PM
Hello 機機 ^^
都係飲同食啦, 無也特別....都鳩慶過咁啦
Good afternoon all 今日唔見哂人既
寇仲~ 發表於 2009-10-16 04:12 PM
玉樹臨風姣鬆啲 今日呢度唔見晒人, 咁你掛住冰個啫

聽日你地有 party, 玩得開心d
Hello 機機 ^^
都係飲同食啦, 無也特別....都鳩慶過咁啦 784279
主任 發表於 2009-10-16 09:38 PM
淫淫, 聽日玩得開心d, 我先同你飲杯, cheers  
hi everybody
生日快樂呀主任,祝你事事順利,精益求精 :-)
Iamtall 發表於 2009-10-15 11:06 PM
Thank you Tall Tall ^^
好耐無見喇喎, 支寶劍出咗鞘未呀
Good afternoon all 今日唔見哂人既
寇仲~ 發表於 2009-10-16 04:12 PM
因為 Miss 又唔見人囉
因為 Miss 又唔見人囉 784291
主任 發表於 2009-10-16 09:46 PM
我很贊同, miss又失踪... 點算!
我很贊同, miss又失踪... 點算!
小飛機 發表於 2009-10-16 09:51 PM
今日上過課室..又係人去樓空..
老婆只會得一個 784275
情人就唔知.....784276
主任 發表於 2009-10-16 09:34 PM
祝主任生日party玩得盡興...
打吓咭先...意粉零 ANAN 柯..