返回列表 回復 發帖
甘你要比多两钱力落去要人地回心转意咯
lhy92725 發表於 2010-11-21 11:33 PM
maybe she finds her true love

甘系值得开心的事
條骨都無佐lu
甘系值得开心的事
lhy92725 發表於 2010-11-22 11:30 PM
good for you, bad for me

你米一样自私,人地揾到真爱,你都悟恭喜人地,仲喊
條骨都無佐lu
你米一样自私,人地揾到真爱,你都悟恭喜人地,仲喊
lhy92725 發表於 2010-11-22 11:35 PM
but I am Justine' sreal true love
don't want Justine get trick

甘你喊她回来啦
我要训觉了
條骨都無佐lu
我返黎喇
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
早幾日電話線有問題,搞到我上唔到網。。。。。。。。
Justine....miss you so much

我都好掛住你地啫。。。。。
我都好掛住你地啫。。。。。
真爱难求 發表於 2010-11-23 12:27 AM
你地??
I thought you will miss me more

你搖到我頭暈喇。。。。。。。。
你搖到我頭暈喇。。。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-11-23 12:37 AM
that means you need to sleep la

差唔多喇。。。最近對事對人真系有d攰。。。。。。。。
差唔多喇。。。最近對事對人真系有d攰。。。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-11-23 12:42 AM
you are tire of me