返回列表 回復 發帖
好喇。。見你今日咁乖等我門獎勵下你喇。。。。mmm....muak
真爱难求 發表於 2010-11-17 11:36 PM
I am very polite, I will return muak too

掛到我茶飯不思
e+瘦左好多
blueocean 發表於 2010-11-17 11:37 PM
你都唔系因為冇見我幾日而瘦,系佢地日日叫你死肥仔激勵咗你啫。。。。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
你都唔系因為冇見我幾日而瘦,系佢地日日叫你死肥仔激勵咗你啫。。。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-11-17 11:40 PM
you spy on me in other thread

I am very polite, I will return muak too
blueocean 發表於 2010-11-17 11:38 PM
你真系老實唔客氣嘙。。。。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-11-17 11:40 PM
无个死字架,是肥仔嗻
條骨都無佐lu
you spy on me in other thread
blueocean 發表於 2010-11-17 11:42 PM
我冇啊。。。之前貓醫生都系度咁叫你架。。。。。。。。
you two har me
I go back to work now....never come in again

原来是蛇王蛇佐甘耐
條骨都無佐lu
I go back to work now....never come in again
blueocean 發表於 2010-11-17 11:45 PM
nevermind up to u
骨貓夠鐘瞓覺喇。。。。
骨貓夠鐘瞓覺喇。。。。
真爱难求 發表於 2010-11-17 11:50 PM
是啊,你都要早D休息啦
條骨都無佐lu
nevermind up to u
真爱难求 發表於 2010-11-17 11:49 PM
他又得蛇的时候就会来的啦
條骨都無佐lu
是啊,你都要早D休息啦
lhy92725 發表於 2010-11-17 11:51 PM
我要追~~義海豪情~~~
他又得蛇的时候就会来的啦
lhy92725 發表於 2010-11-17 11:51 PM
或者佢已經有咗意中人列。。。唔想對方誤會,所以就唔敢再入黎咯。。。。。。。
blueocean 發表於 2010-11-17 11:45 PM
唔叫死肥仔, 叫小器鬼囉
外星貓E生