返回列表 回復 發帖
網頁設計啊?好哦,其實無壓力下學野系最好嘅
0 m# w+ Y3 R2 H; n0 @tvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2016-4-25 11:09 PM
os.tvboxnow.com/ s5 O/ O: b- s/ ~& h! U
係呀,我又鐘意學電腦 D click lick quaack Laack 野,咪當係娛樂囉!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?$ o1 H5 c' k
多謝 水晶 誇讚!! 其實比少少心機,大家都學到嘎!!!
8 u: J. p& `# l; }gracechanstuart 發表於 2016-4-25 11:13 PM
( c6 R% h) p0 {公仔箱論壇學野系需要時間同精力及耐性架
( Y$ @, X0 I6 q. p; c  i* ptvb now,tvbnow,bttvb每日為搵兩餐奔波,有時返到屋企真系攤佐系度,咩都唔想做了
條骨都無佐lu
) J* V4 V- k- F3 P係呀,我又鐘意學電腦 D click lick quaack Laack 野,咪當係娛樂囉!!!
0 R% Y# d! y0 A, }# z! Ios.tvboxnow.comgracechanstuart 發表於 2016-4-25 11:16 PM
os.tvboxnow.com, Z; }* I, C; G2 j5 I! X
用代碼果D啊?
條骨都無佐lu
( C5 C3 \0 A# u0 Y: G% r; q5 u* uos.tvboxnow.com學野系需要時間同精力及耐性架) G, s3 x7 s) t8 y
每日為搵兩餐奔波,有時返到屋企真系攤佐系度,咩都唔想做了TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 [- _6 H1 R8 t2 o
lhy92725 發表於 2016-4-25 11:18 PM
os.tvboxnow.com9 f# E) H/ g& C* @/ e
咁又係! 以前返工,有時返到屋企就飯都唔想煮;所以我真係覺得自己好好彩!! 我同老公講話想學個軟件,佢即刻話: 唔好比自己壓力!!!
要訓覺了,今日好攰
條骨都無佐lu
1 K( R  O4 \8 J: ptvb now,tvbnow,bttvb用代碼果D啊?3 ]$ l+ O! s9 O" d
lhy92725 發表於 2016-4-25 11:18 PM
os.tvboxnow.com) J! x: J+ s+ |: l0 ~
我想學嗰個叫做 Adobe Muse,係唔使用好多代碼既軟件,代碼我都識少少,不過用呢個軟件,我想順便學多少少 Adobe多媒體其他軟件!咁樣網頁就可以有多元化既野!!
grace 姐 早晨 我現在改用這個名…
多做運動身體好
C兄、財大、言十六少、grace 姐 大家好!
多做運動身體好
C兄、財大、言爺、早安!tvb now,tvbnow,bttvb, O( s  T0 H+ `0 |$ [$ V% \# D% P
Grace姐 午安!
- T9 {  M5 [; _tvb now,tvbnow,bttvb6 E/ r* @/ c& R7 {$ [
橙兄早晨. 週一快樂!6 p/ B9 I6 P+ }- f/ K
pknoface 發表於 2016-4-25 06:30 AM
ken掌門 早安! 週一快樂!

公仔箱論壇; v& H/ a8 e  q( t* @% U9 U& O

Pedestrian_A 發表於 2016-4-25 08:39 AM

0 y/ c6 N! p! Q, o5 A, u

tvb now,tvbnow,bttvb$ D+ Y9 u" R. m8 s7 \* a$ Y8 ^
mickey and minnie are popular everywhere
. Y4 y! X2 S; c; e公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2016-4-25 08:47 AM
especially among kids
orange週1早安
  h4 X; W/ j; N  F( C; [os.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2016-4-25 08:48 AM
路人甲 早安! 週1午安
it's german engineering but still a british brand.  will you say a lotus a malaysian car?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, e9 X5 O7 e* g
Pedestrian_A 發表於 2016-4-25 08:50 AM
malaysia is just assembly partsand QC failed!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 O! y9 N- D5 P) G3 {0 A
Fresh orange happy mondayTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 q! ?- R& g9 Z3 K0 h2 y
yxx01 發表於 2016-4-25 08:59 AM
羊叔叔 早安!