返回列表 回復 發帖
人總會有錯手的, 不傷大雅
% y) s$ X3 b+ U) x8 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。smcorange 發表於 2016-4-14 08:06 AM
0 ^* q& t4 \  L/ J

t- L: r7 Z$ f1 Z希望水晶唔好介懷就好.
. H, g8 x' T8 M未来掌门 6 H) I) J- d* x6 q1 K$ |
yxx01 發表於 2016-4-13 04:27 PM
ken掌門至尊
tvb now,tvbnow,bttvb) q2 n! y3 G& e9 N- z

2 z: \2 ?( U" f6 [% dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。orange 好os.tvboxnow.com# T  P* r/ |" s4 s. R
satoshi23 發表於 2016-4-13 04:29 PM
水晶 早上好!
tvb now,tvbnow,bttvb; e& n7 ]+ w( P& G8 Z& G2 d: \) e
Ken 掌門 晚上好!!!4 O1 D1 O" M8 Z  ~; R
6 K  j3 q# p4 J6 ?: }
準備差唔多啦,預備好晒 D 三文魚啦,今晚要整壽司!! 正!!!3 l: m( m( d! b, K$ q/ k: A/ @
gracechanstuart 發表於 2016-4-14 08:03 AM
3 K  w$ L; h2 F# c& e3 C/ Jos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com% O5 o3 i$ O9 k! S
妳知道我流緊口水嗎? 妳識做架啦.
Orange兄晚上好!
2 I' u) U. z/ d6 i" k4 k4 R3 M$ n公仔箱論壇巧開來 發表於 2016-4-13 08:18 PM
開來兄 早安!
6 r$ K' R( l( sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 H/ p/ t' _6 I: v8 T  X# l' _
用特大鍋錠
, {$ M- M! G" u9 z6 x" Vsmcorange 發表於 2016-4-14 08:01 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% z7 n6 d0 @$ v# j# j
公仔箱論壇$ |1 I5 r( R0 o" S! F6 C6 v) K! i1 B
tuna bb.
乖乖貓
8 R  |. y- g# L* \& {tvb now,tvbnow,bttvbkm8000 發表於 2016-4-13 09:57 PM
鼠爺 早安!
- v6 w8 C/ {  q' O- J
武當=道教流派, 武学大宗, 内功修练,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 W( b8 u" b& f: l
讲究以静制动,以柔克刚,以短胜长,以慢击快、以意运气,以气运身
( H; R& j+ k3 G7 c3 B* Wsmcorange 發表於 2016-4-14 07:42 AM
0 E' ^5 Z' |& v8 etvb now,tvbnow,bttvb9 ^# g: z$ h7 Z' A. \2 C
好在我已經係武當掌門遮, 如果唔係一定比橙兄搶咗黎做.
3 U; L" Y8 ^( E/ ios.tvboxnow.com
$ U3 s2 v! X4 ^8 r5 ytuna bb.tvb now,tvbnow,bttvb( ?$ x) b( \1 n8 \5 f
pknoface 發表於 2016-4-14 08:12 AM
bb 都不放過大少通吃
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 t- p7 O& J$ d: K* l. `

9 G& e% Y$ Z$ |; L4 t8 I+ j好在我已經係武當掌門遮, 如果唔係一定比橙兄搶咗黎做.
8 Z0 D: L# B. k( `. G3 Atvb now,tvbnow,bttvbpknoface 發表於 2016-4-14 08:14 AM
我只膚淺認識武當罷了
公仔箱論壇2 |  {0 V* r6 W1 T4 R

3 _! z& \. f3 T" htvb now,tvbnow,bttvb妳知道我流緊口水嗎? 妳識做架啦.
" ?* }# U! @/ n) E, F8 U; xtvb now,tvbnow,bttvbpknoface 發表於 2016-4-14 08:12 AM
1 A& N. b* _) \$ utvb now,tvbnow,bttvb你嗰邊要食壽司好易,我地呢邊,得一間餐廳有 serve 壽司,仲係又貴又唔地道,所以 Dick 起心肝學,依嘎已經學識左啦!!!
各位 早午晚安! 星期四好! 正事了 bye
* [* x7 H. K3 `/ i
你嗰邊要食壽司好易,我地呢邊,得一間餐廳有 serve 壽司,仲係又貴又唔地道,所以 Dick 起心肝學,依嘎已經學識左啦!!!3 v- @& w& I) {# X* L' q
gracechanstuart 發表於 2016-4-14 08:19 AM
( i8 A% Y: o4 S1 C: H* |/ _  F+ [公仔箱論壇% v- l' o( v. x9 }* e
Grace都係好野, 連壽司都會做.我老婆間中都會整黎食, 開始既時候做得唔好睇, 依家都幾好架. 唔知Grace會唔會做埋刺身呢? 我至中意咯. 不過要注意衛生至好.
各位 早午晚安! 星期四好! 正事了 bye( B' ^0 M0 x7 k2 ^: G. c
smcorange 發表於 2016-4-14 08:21 AM
0 C4 w7 [0 _0 c- Z
公仔箱論壇# ~% n* q0 d# H3 w
橙兄請呀.
/ ]& G' A; x/ U3 ?4 h* X
你嗰邊要食壽司好易,我地呢邊,得一間餐廳有 serve 壽司,仲係又貴又唔地道,所以 Dick 起心肝學,依嘎已經學識左啦!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& \  S  u1 Z+ {5 E- f# g2 i9 Q
gracechanstuart 發表於 2016-4-14 08:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: A; W' n7 z! H- o  a
巧犀行啊