返回列表 回復 發帖
2 W( Q" E4 K9 i5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同水晶冇緣
& Z6 C2 n$ D9 s. Pfree2penny 發表於 2016-4-8 11:17 AM
haha 羊同水晶冇緣
, f. n1 `2 }0 X- @0 i% Z- @美國...係咁
& ]3 ]5 ^% y& d3 ifree2penny 發表於 2016-4-8 11:23 AM
6 B6 p. k; o  {0 O) B7 b6 \8 }/ \1 z; T- o6 ^# }; L. U
吾睇个头都几青春伽播。os.tvboxnow.com* \5 b! f3 H6 B! h. e* ^
大啦叭 發表於 2016-4-8 12:49 PM
你去花錢
公仔箱論壇! n# E+ v: q1 v

& j3 ~+ L7 b. ?2 R# U- i: @6 c* aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。subway 吾够人气。都系domino 旺D。os.tvboxnow.com! {  f% j( }5 ~2 N( H& Z6 c9 ^
大啦叭 發表於 2016-4-8 12:51 PM
domino=pizza
tvb now,tvbnow,bttvb$ [% w2 O# _5 o! z' r% p% @" m

0 z) H  V/ M6 ~% s' |" e7 ?, B# V; itvb now,tvbnow,bttvb倒立我吾掂,太极就Ok。os.tvboxnow.com  @1 J! [7 \8 o$ U/ e
大啦叭 發表於 2016-4-8 01:01 PM
太极倒立
即系未练到家啊
條骨都無佐lu
C兄,財大,言爺,Grace姐及各位早午晚好!
告老還鄉!
貓姐,Orange兄,喇叭兄,路兄,隨意兄,Penny妹妹,羊叔叔,mnb兄,水晶晶,KEN兄各位早晚好!
告老還鄉!
C兄、財大、16少、各位老友記 早午晚好好好!!!
5 i7 f& g& Y6 s8 I( PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Grace 返嚟啦!!!
5 e# a' w* V: r& J
& G7 ~6 s* f8 U" d8 R6 s, e; vtvb now,tvbnow,bttvb等Grace去打晒招呼,唞順條氣,再搞掂埋屋企D林沈野,仲要去埋好耐冇去 ...
6 [! d2 h: N9 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2016-4-8 03:15 AM
Grace姐真的回來了,唞順條氣慢慢來,不用急啊!
告老還鄉!
言爺潛水就慣了,但財大還沒回來,有點怪啊!
告老還鄉!
貿發局各位早午晚好。
言爺潛水就慣了,但財大還沒回來,有點怪啊!
1 c+ l: g# |: o* S, B( m巧開來 發表於 2016-4-8 07:52 PM
1 F/ w% P2 U/ z0 B; [+ G
是哦,財大每逢月頭會出現嘅哦
$ y% Q( S6 b3 |5 E6 q( C$ K不過C兄倒是返佐黎幾次
條骨都無佐lu
聽日仲要返工,真系慘
條骨都無佐lu
聽日仲要返工,真系慘
5 L% K* G5 T1 k8 |& W2 b: o0 Hlhy92725 發表於 2016-4-8 10:13 PM
) H, l5 z6 Q4 \+ R7 ]0 v
猫姐、有工返唔算係慘、冇先慘…

評分次數

C 兄、財大、言爺、早安! 週末好!tvb now,tvbnow,bttvb" e9 E7 S4 m  B, d* j# q
Grace姐 午安!