返回列表 回復 發帖
我見香港地鐵都好似系無人駕駛咯
* X% B3 Z! |% f" j5 u; c公仔箱論壇lhy92725 發表於 2016-3-27 09:48 AM
3 F2 E! c, i# L# `# Z1 L' mtvb now,tvbnow,bttvb澳洲雪梨铁路站台员工,都唔知下一班火车到达时间咖。
C兄,財大,言爺,Grace姐,各位週日好!
告老還鄉!
/ o0 I, E7 K9 q& H0 A( vos.tvboxnow.com公仔箱論壇/ W& ^5 K- Z$ [
祝各位復活節快樂!公仔箱論壇1 \. U3 d# e2 d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 C9 v. L$ s/ f, e$ Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
告老還鄉!
# U4 d# Y1 N/ V; K) ^  gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb$ p0 F& G9 \) D  ]* z
飞机会遇到气流,好似坐船感。 os.tvboxnow.com+ M$ ~, ~' Z" D$ J- c% s0 J2 s
大啦叭 發表於 2016-3-27 10:19 AM
os.tvboxnow.com3 [& e% N8 ~: Q6 t
但聽聞高鐵都好大噪音的
條骨都無佐lu
7 E( {+ m8 Y3 e% y: C0 bos.tvboxnow.com澳洲雪梨铁路站台员工,都唔知下一班火车到达时间咖。
3 n; u% c/ w/ l* [# G& ftvb now,tvbnow,bttvb大啦叭 發表於 2016-3-27 10:31 AM
7 v. O5 A4 n% p+ I全部交曬比電腦控制
條骨都無佐lu
* e9 _( f2 Y( I5 H8 ytvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇/ s+ L  q4 }+ M- R
飞机会遇到气流,好似坐船感。
6 h/ F$ G. T: G8 P6 E, K5 T( J2 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2016-3-27 10:19 AM
+ h* C2 g0 k$ V, F9 s
繞道而行能避免
$ i1 s3 r  ~& h4 f- y! h' f公仔箱論壇
' o! _2 s% r( ~- T' P% w养紧!
: d; j; [1 O* O( K: t2 n大啦叭 發表於 2016-3-27 10:20 AM
訓練看清目標
: y& V* o3 j. t7 J' ?; h: Q' P
ADSL 2+ 系感咖啦。 我地都冇装 Cable。% O; z& v3 W; t  c
大啦叭 發表於 2016-3-27 10:24 AM
我現在用ADSL 25mb
* |# s/ t0 N1 a! ~8 p俾D 赞等你做老闆。
* }* \' M. k8 Q大啦叭 發表於 2016-3-27 10:25 AM
不感興趣
  d$ _1 ~/ J9 A2 I; b& j) i$ l; K7 B& r' ^公仔箱論壇澳洲雪梨铁路站台员工,都唔知下一班火车到达时间咖。
: v/ h" X* g* {6 T" fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大啦叭 發表於 2016-3-27 10:31 AM
請他食
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 u# Y) c& a' _. u! I. L& @' B2 x
但聽聞高鐵都好大噪音的
3 c! P$ R' G! Q; x5 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2016-3-27 02:15 PM
不知道中國高鐵
( N% D: C, s; ?% W6 v% o, nos.tvboxnow.com德國,台灣和日本高鐵沒有問題
所以話強國產品用過先好評價
條骨都無佐lu
9 I- C5 d4 C# _1 m/ u, |2 T
$ S3 q* v4 \: P8 B/ O8 M9 W5 o7 n
不如散步好D 播。 os.tvboxnow.com% ^; {1 ], E1 Q% f7 @  {
大啦叭 發表於 2016-3-27 10:27 AM
% W. ^& R) }" x& J9 c5 U- L: Q! c" j/ @
直頭系啦,免費健身
條骨都無佐lu
grace姐又可以坐灰機出埠玩,好好哦
1 c# Y, t& L0 x* s* U2 Jos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2016-3-25 09:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' y9 u" N$ t  ^! R/ L( V- @% q% x/ g
grace姐又可以坐機出埠玩
. R7 w) x! {+ l- X6 w7 S) {tvb now,tvbnow,bttvb都系破唔到記錄哦
* `, [+ Z# M; [& {os.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2016-3-25 10:00 PM
7 R- o, }  T4 x; b2 z* m2 {os.tvboxnow.com下次要破紀錄