返回列表 回復 發帖
I am more special.....when I say it, I mean it
time to eat lunch
blueocean 發表於 2010-10-23 01:14 AM
每個人都會覺得自己特別架啦。。。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
晴晴早晨,琴晚甘夜啊
條骨都無佐lu
morning
外星貓E生
每個人都會覺得自己特別架啦。。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-10-23 01:18 AM
because this is true, everyone is unique in his/her own way.

DANNY今晚无街去
條骨都無佐lu
DANNY今晚无街去
lhy92725 發表於 2010-10-23 11:25 AM
洗唔洗周圍唱

晴晴早晨,琴晚甘夜啊
lhy92725 發表於 2010-10-23 09:03 AM
骨貓早晨。。琴晚臨收工俾老闆娘捉咗去陪佢食宵夜咯。。。。
morning
CC517 發表於 2010-10-23 10:24 AM
早晨。。。衰貓。。。
洗唔洗周圍唱
blueocean 發表於 2010-10-23 11:35 AM
你自己唱先嘅
條骨都無佐lu
骨貓早晨。。琴晚臨收工俾老闆娘捉咗去陪佢食宵夜咯。。。。
真爱难求 發表於 2010-10-23 11:36 AM
有宵夜食甘好啊?会悟会太饱训悟到
條骨都無佐lu
because this is true, everyone is unique in his/her own way.
blueocean 發表於 2010-10-23 10:53 AM
言下之意,邊個做你女朋友都幾幸福嘙。。。。。。
洗唔洗周圍唱
blueocean 發表於 2010-10-23 11:35 AM
骨貓只係系我呢度唱啫,冇周圍唱啊。。。。。。
有宵夜食甘好啊?会悟会太饱训悟到
lhy92725 發表於 2010-10-23 11:38 AM
唔會太飽。。只不過好多味精。。。成晚都要起身飲水咯。。。。。。。
早晨。。。衰貓。。。
真爱难求 發表於 2010-10-23 11:37 AM
明明係好貓
外星貓E生
骨貓只係系我呢度唱啫,冇周圍唱啊。。。。。。
真爱难求 發表於 2010-10-23 11:39 AM
证明佢心虚咯
條骨都無佐lu