返回列表 回復 發帖
未有甘早收工呀
lhy92725 發表於 2010-10-21 10:31 PM
what time she get off work ar??

通常返到屋K上网的话都差不多要11点半架
條骨都無佐lu
通常返到屋K上网的话都差不多要11点半架
lhy92725 發表於 2010-10-21 11:00 PM
so late....so dangerous
Justine needs a boy....she needs me to protect her

甘你飞过去陪佢啦
條骨都無佐lu
I thought you are off on every Wednesday
what tv you were so busy watching ar??
blueocean 發表於 2010-10-21 11:29 AM
我追緊~~讀心神探~~吖。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
工作是為明天休息做準備
km8000 發表於 2010-10-21 12:42 PM
休息是為明天開工做準備。。。
甘你飞过去陪佢啦
lhy92725 發表於 2010-10-21 11:06 PM
danny仔咁多女朋友,幾時輪到我啊!!龍尾都見唔到我影子啊。。。哈哈哈
晚上好靚靚
danny仔咁多女朋友,幾時輪到我啊!!龍尾都見唔到我影子啊。。。哈哈哈
真爱难求 發表於 2010-10-21 11:19 PM
他D女朋友可能全部是雾水嘅
條骨都無佐lu
晚上好靚靚
小飛機 發表於 2010-10-21 11:21 PM
boss。。。。。。。好掛住你啊。。。。。。。。。
他D女朋友可能全部是雾水嘅
lhy92725 發表於 2010-10-21 11:33 PM
系唔系霧水我就唔知,你見到佢就問下喇。。。
轉頭見
系唔系霧水我就唔知,你見到佢就問下喇。。。
真爱难求 發表於 2010-10-21 11:35 PM
他蛇王比老细捉住佐
條骨都無佐lu
他蛇王比老细捉住佐
lhy92725 發表於 2010-10-21 11:37 PM
我睇都有咁嘅可能。。。。
我冇女朋友
冇女願意同我拍拖