返回列表 回復 發帖
C兄~財大~言少~Grace~各位好!  V) K$ G) w2 H) b
free2penny 發表於 2016-3-18 06:59 AM
7 f/ H2 i9 x5 q! B, p$ jpenny好!
各位晚安!
貿發局各位大家好。
C兄、財大、16少 晚上好!!!
各位老友記 早午晚都好!!!
其實果D潮語都唔系廣東話黎嘅
條骨都無佐lu
grace姐的泳衣車完未啊
條骨都無佐lu
4 `& a& Z$ B( d# u$ @$ O

' ?( B( N: J" s6 pos.tvboxnow.com水晶晚安!* G; ]  j- a. _# R: s. j) V
大啦叭 發表於 2016-3-18 04:59 PM
, I3 q4 k' i6 }: c大喇叭好
各位老友記 早午晚都好!!!
4 r3 c" I4 K( |; p* W7 m* W公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2016-3-18 09:17 PM
9 g2 u* _8 Q2 \3 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Grace 姐
這裡可以講心事的嗎?
看來應該没人陪我.听我訴苦了
魚片粥回歸
認真睇真啲真係又真係
C兄、財大、言十六少、grace 姐 大家好!
- b3 }2 \# I# v; g
我日日都係處公仔箱論壇$ `" ~) G1 V. S2 h9 m
free2penny 發表於 2016-3-18 03:27 PM
只差一点点即可以再会面
# j+ q' S% }6 |
只係HK個邊tvb now,tvbnow,bttvb! [5 k7 h3 C% n( C( `6 a
free2penny 發表於 2016-3-18 03:28 PM
九龍tvb now,tvbnow,bttvb9 L0 G" q5 ?  Q2 Y7 v' [. s; z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; y( U- n0 |9 O, ?/ c. h/ X