返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-8-14 12:10 PM 發表
好辛苦  好辛苦

點解嚄嚄牙痛都咁辛苦,仲要返工

尋晚就算食咗止痛药都訓唔到覺,好想S啊
休息下啦...去看牙医是最好的解决方法
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 01:20 PM 發表
係呀, 牙痛慘過大病...快D睇牙E啦~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-8-14 12:05 PM 發表

LA LA多谢你啊!!

以後你要多D嚟捧场
我会的。。。

靓猫.. 牙仲痛紧啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-14 01:20 PM 發表

其實係我热氣啊!係牙肉痛,最近食好多燥热嘅嘢,又訓得少
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-14 02:36 PM 發表

係呀, 牙痛慘過大病...快D睇牙E啦~
我上年就係第一次牙痛,就係食咗鹿肉啊!果时我痛到喊,完全訓唔到

今年只要热氣就牙痛啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-15 12:01 PM 發表
靓猫.. 牙仲痛紧啊
係啊!所以今日無返公司,在屋企做嘢囖!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-8-15 04:00 PM 發表
叫媽媽煲D清補涼飲下...清清熱氣~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-8-15 03:56 PM 發表

其實係我热氣啊!係牙肉痛,最近食好多燥热嘅嘢,又訓得少
要饮多D水啊...天气好热啊
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-8-15 04:00 PM 發表

有时候......没得选择
打捞一下
以后多多指教 谢谢
原帖由 056123 於 2008-8-18 11:13 發表
以后多多指教 谢谢
多多指教
靓猫..又潜水啊
潜咗2日啊..