返回列表 回復 發帖
系哦,grace姐你先生身體無事吧?公仔箱論壇7 L8 u2 j1 W4 h* a* Z
lhy92725 發表於 2016-2-27 10:02 PM
: ~% G. e+ \" }' l! eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。未知,仲等緊檢查結果!!!
C兄,財大,言爺,Grace姐姐各位週末早晚好!
告老還鄉!
2 k6 t$ j7 F( D# l, n未知,仲等緊檢查結果!!!
( A0 }- T( ?- M2 ^+ G' W( @gracechanstuart 發表於 2016-2-27 10:27 PM
Grace姐姐,妳先生是周年檢查吧?應沒什應大礙的,放心好了!
告老還鄉!
胃部問題,飲食方面儘量清淡D點都健康D嘅
條骨都無佐lu
C兄~財大~言少~Grace~各位好!
胃部問題,飲食方面儘量清淡D點都健康D嘅+ ^5 x* _' J+ a/ Q
lhy92725 發表於 2016-2-27 11:00 PM
# ^/ o1 J" f5 u0 T: U' Z0 I
都唔知係唔係胃既問題,佢係胃部附近有D痛,搵緊究竟係咩問題!!!
Grace姐姐,妳先生是周年檢查吧?應沒什應大礙的,放心好了!os.tvboxnow.com, q6 G/ {% `" r* T
巧開來 發表於 2016-2-27 10:45 PM
# Z. P+ P: S4 E7 b- ~% X
不是周年檢查,現在還不知是甚麼問題!!!
C兄、財大、言十六少、grace 姐 大家好!
各位早晨!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ^* c. ]! E3 v. B0 M" b
大啦叭 發表於 2016-2-27 07:39 AM
啦叭 早安! 週日好!
C 兄、財大、言爺、早安! 週日好!/ p. V* v* D1 ]& L3 N9 Y- C. _* E
Grace姐 午安!
各位早TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ i' F: x3 {8 A! p% Y; Y3 R
satoshi23 發表於 2016-2-27 09:18 AM
水晶 早安! 週日好!
3月份,如果好彩有工做,可能唔可以好似呢家甘返工蛇王入黎了
$ j# C( ^3 `: N* e& r# i公仔箱論壇lhy92725 發表於 2016-2-27 09:46 AM
貓貓 早安! 週日好! 再接再勵 加油!找份滿意工作要緊
各位早午晚好.
& i+ x$ n0 ?9 P  q& ipknoface 發表於 2016-2-27 11:18 AM
ken掌門 早安! 週日好!
C兄,財大,言爺,Grace姐 各位
' f' u9 P% b5 ios.tvboxnow.commnb1123 發表於 2016-2-27 02:06 PM
bb 早安! 週日好!
https://i.ytimg.com/vi/X_H4n4aESDw/maxresdefault.jpg沒早熟
* [- ]+ O+ N6 R% J+ ?. Los.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2016-2-27 04:18 PM
早熟就早爛