返回列表 回復 發帖
邊個夠膽排第7,7爺個專屬位置黎嘅哦
6 e* C$ A2 A! O) C1 Ftvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2016-2-22 03:58 PM
5個排第7
C兄~財大~言少~Grace姐 大家好!tvb now,tvbnow,bttvb2 |, z7 }* W/ S( X
mnb1123 發表於 2016-2-23 02:10 PM
# l# m$ E7 x" M
0 j7 p% S( \3 F# m/ v- Y* h; j
BB巧
grace姐應該有排要攤抖下
( ]$ i* ~/ ~2 a' q0 v" ios.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2016-2-23 02:30 PM
7 R3 |8 a# k7 k+ e2 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真系要抖下啦
路人甲 早安! 5 O. w% s2 v) ]  N0 k
smcorange 發表於 2016-2-23 05:16 AM
good afternoon orange
  F7 V6 t) `* P應該唔OK- y: ^8 _% R% ~/ b3 M- l- D: k* R; G
lhy92725 發表於 2016-2-23 02:30 PM
- t  X$ Y0 e0 |8 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# j6 [! M. P& q' }
点唔OK 啊
/ y" p+ W7 \( U2 J4 B3 O, ^5 y6 q應該唔OK
0 G5 [3 O$ B( w9 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2016-2-23 02:30 PM
5 N" d' e, l4 J7 m$ v% }tvb now,tvbnow,bttvb俾信心自己呀! 貓貓
4 \$ y$ s; I- ]! P" `( _8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com! J3 n% Z( a, }6 d7 t+ y
* b$ @) D9 ^6 _& R/ C, W; p
美国人选举年开大show,跳大舞,做大戏遮。os.tvboxnow.com9 v: @' I9 b" I, p8 ]
大啦叭 發表於 2016-2-23 10:47 AM
donald trump 做總統地球人口可以減少
4 C9 |7 _7 K# ~  [7 L2 O, a8 P
tvb now,tvbnow,bttvb; K- H8 |  g1 ?, g9 {
掌门人经常去果道。os.tvboxnow.com7 H* e2 \2 {, _
大啦叭 發表於 2016-2-23 10:57 AM
noface掌门比老婆伸去果道
3 J& }7 \. O8 G0 Q7 n1 htvb now,tvbnow,bttvb我已經估左   D0 A! @5 V% f- f
free2penny 發表於 2016-2-23 11:50 AM
thank you
8 I# |3 ~- w4 u& M: Z# k
俾信心自己呀! 貓貓公仔箱論壇) e3 I7 F9 B" _% T
free2penny 發表於 2016-2-23 04:00 PM
6 p' s. H/ g4 P9 g) o6 H佢地其實想拓展業務員,唔係請行政助理
條骨都無佐lu
拓展業務員=行街
或者系CALL客洗人腦咯
條骨都無佐lu
9 W4 N) y+ B$ r9 V4 V  \公仔箱論壇
+ y  v3 N& G. z; r- o& K& X
grace姐應該有排要攤抖下os.tvboxnow.com) P+ M# T9 j) d3 b6 X
lhy92725 發表於 2016-2-23 02:30 PM

& L) W* u0 ?6 O  p' uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb# ~/ n9 N* \) O2 s: P8 `/ C
$ \1 l. H& J* F: D7 J
真系要抖下啦
: o9 K7 E0 }( {/ c1 B公仔箱論壇yxx01 發表於 2016-2-23 03:59 PM

0 U  w5 `; U- q; d3 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。貓貓、羊叔叔 好好好!!!0 F8 s7 l! c; c

( C" q" ~* ^  A, G又話俾Grace唞返幾十日?? 咁快就掛住我囉??!!!
  U+ U5 f3 Z( n9 u, J. Mtvb now,tvbnow,bttvb( _  |% S: x) E: N1 ^. L& C& ~
其實Grace 係做返D家務,同埋搞返掂D手尾,因為我誤會左 言少 既意思,所以派少左25個大寶藏呀!!!
+ R8 I& d! H# o1 T' B2 v& HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。言少雖然非常體恤下屬,嗌我分晒派比24個參加者,但係呢,Grace就覺得對大家唔住,所以諗下...諗下...唔得!! 都係要搞返掂先瞓得著!! 依嘎已經搵返晒寶藏得主啦!! 不過今日老公要照胃鏡,因為要落麻醉藥,所以唔揸得車,要由Grace做柴可夫,梗係仲要喺醫院陪出陪入之類啦,所以今日唔知幾時搞掂 D 野!! 到我得閒就派回帖最多獎,同埋補返補鑊寶藏!!
Grace 搞掂屋企照顧好老仔先。 唔使理我地住架。
多謝C兄,財大,言爺,Grace姐姐【時段奪寶】獎金,各位早晚好啊!
告老還鄉!