返回列表 回復 發帖
C兄,財大,言爺,Grace姐姐,各位早晚好!
告老還鄉!
http://www.mightysweet.com/mesohungry/wp-content/uploads/2012/03/Frozen-Seafood-Mix.jpglike this?
/ Z' O0 S, H( w0 o公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2016-2-18 04:20 PM
路人甲你好!
% a& ?7 L$ X2 N3 e: l" ltvb now,tvbnow,bttvb我每晚都系12點到就訓,臨訓前入黎打幾只字咁咯
8 e& R7 p* R- }! }0 ^公仔箱論壇冷凍食品加工大概就是切割包裝之類吧?
, q/ P- a4 T& ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2016-2-18 04:35 PM
切割部门工作是外勞負責的,本地人职责是维修機器,监督生产,檢測制成品,客户服务,市场销售,会计之类...
penny 你 好!
; ?0 e! d- }5 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。di0208 發表於 2016-2-18 08:59 PM
0 `1 f$ P8 f: M& H6 r
換左好可愛公仔啦!

評分次數

• di0208

- k+ B, ~2 @" f, c" d" Wtvb now,tvbnow,bttvb貓貓公司倒閉.....os.tvboxnow.com+ m% k1 e5 V! h7 U$ c5 i4 V! @- ]: m
free2penny 發表於 2016-2-18 06:18 PM
猫姐公司倒閉了?猫姐現在...失业了?
- |) V9 K& \* r! f) `. H* U0 O換左好可愛公仔啦! ; t* ?+ I* v# A/ w" Z! C
free2penny 發表於 2016-2-18 09:17 PM
penny 靓 D !可愛 D !
C兄,財大,言爺,Grace姐姐,各位早晚好!tvb now,tvbnow,bttvb, c& o& q7 U) @+ }* i0 p+ c
巧開來 發表於 2016-2-18 09:14 PM
開來兄你好!
負責点上下貨!看機器有無失靈?負責罵人和給人罵?
9 d/ `6 H5 b( R; T公仔箱論壇di0208 發表於 2016-2-18 08:55 PM
, b, T2 f4 ?0 g6 ^# b; j! L8 g* i
凡是打工仔都日日處於隨時被人罵和罵人的啦
條骨都無佐lu
+ z" Z; x4 P* M* c% F/ q* dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔愛os.tvboxnow.com, I" |  G! {# E
yxx01 發表於 2016-2-18 06:08 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 U- x+ U( ?/ c2 p# D5 ]1 G/ y) {/ R
想辦法令佢愛返咯
條骨都無佐lu
切割部门工作是外勞負責的,本地人职责是维修機器,监督生产,檢測制成品,客户服务,市场销售,会计之类..., f7 ?7 Z) c* s$ \
di0208 發表於 2016-2-18 09:17 PM
2 v( }# Z: J; P% x$ C) G公仔箱論壇這些不怎麼需要夜班吧?
條骨都無佐lu
本帖最後由 di0208 於 2016-2-18 11:20 PM 編輯 os.tvboxnow.com+ F$ J# B, o5 a
公仔箱論壇, e- {! M3 g2 j7 Y2 N* S
0 u+ W5 l6 }! H6 V6 R
這些不怎麼需要夜班吧?tvb now,tvbnow,bttvb0 {9 M- x1 i( _' G: k! i2 z
lhy92725 發表於 2016-2-18 10:44 PM
公司是24少时運作二班制唔做24少时货源少供应唔到印尼 泰国 和 大馬
tvb now,tvbnow,bttvb1 u5 x, M" }8 _) l3 X  f- o
凡是打工仔都日日處於隨時被人罵和罵人的啦
+ c( Y0 ^$ Q% @lhy92725 發表於 2016-2-18 10:41 PM
习惯就好
公司是24少时運作二班制唔做24少时货源少供应唔到印尼 泰国 和 大馬5 X- m( `% y0 B, u3 M
di0208 發表於 2016-2-18 11:11 PM
& a( e% T# c. K7 M
即系深夜都會出貨櫃的哦7 b; R! |$ v. t2 ^; B
話時話,你系邊度人啊
條骨都無佐lu
习惯就好
* i+ c5 A7 g9 I4 Rdi0208 發表於 2016-2-18 11:28 PM
, s9 b/ u. X5 u, ~6 ~3 m8 \; l0 \
儘量做到唔好比人鬧比較好
條骨都無佐lu
os.tvboxnow.com. r+ Z& Z7 V' d) N8 ~) N0 F, V( E- X
即系深夜都會出貨櫃的哦os.tvboxnow.com0 G( d' d( P1 k/ p8 B
話時話,你系邊度人啊os.tvboxnow.com! H0 M4 A8 t, }2 M( c
lhy92725 發表於 2016-2-18 11:54 PM
系呀!一星期两次,我是(馬來西亚)大馬人啊!