返回列表 回復 發帖
KK无事啦?
lhy92725 發表於 2014-3-21 01:37 PM
我係經常病嘅人,通常訓一晚就冇事架啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
经常病会好得快D架?
條骨都無佐lu
傻咗啊你
15111 金樓
chan2003083 秒前TVB 5000000 元積分轉出
tvbkk123 發表於 2014-3-21 01:27 PM
型 英 帥 靚 正
经常病会好得快D架?
lhy92725 發表於 2014-3-21 01:57 PM
個人認為,經常病嘅人都冇乜使睇醫生,訓多d或飲多d水就得咗。幾年病一次,果d一病就要睇醫生係屋企訓足幾日或一個星期

chan200308 發表於 2014-3-21 02:00 PM
呃帖嘅
睇下咩问题嗻,如果普通感冒流下鼻水咳两声就无问题嘅
不过如果发高烧就吾系甘讲啦
條骨都無佐lu
睇下咩问题嗻,如果普通感冒流下鼻水咳两声就无问题嘅
不过如果发高烧就吾系甘讲啦
lhy92725 發表於 2014-3-21 02:08 PM
經常病嘅通常都係發普通燒,好耐先病一次嘅,一發燒就發高燒架啦
发烧斋训下觉应该吾得喔
條骨都無佐lu
发烧斋训下觉应该吾得喔
lhy92725 發表於 2014-3-21 02:21 PM
係架
個人認為,經常病嘅人都冇乜使睇醫生,訓多d或飲多d水就得咗。幾年病一次,果d一病就要睇醫生係屋企訓足幾日或一個星期

呃帖嘅
tvbkk123 發表於 2014-3-21 02:06 PM
冇呃帖
型 英 帥 靚 正
睇你个样就未训够啦
條骨都無佐lu
多謝神秘人物嘅贊助本樓慶祝一千頁,每人派一千萬wasimasterQ6 秒前TVB 10000000 元積分轉出金石良21 秒前TVB 10000000 元積分轉出巧開來35 秒前TVB 10000000 元積分轉出perfectman49 秒前TVB 10000000 元 ...
tvbkk123 發表於 21/3/2014 01:26 PM
贊助費50%

tvbkk1236 秒前TVB 45000000 元積分轉出
認真睇真啲真係又真係
果1蚊行政费呢?
條骨都無佐lu
果1蚊行政费呢?
lhy92725 發表於 21/3/2014 02:43 PM
話明行政費,梗係辦理手續時收咗啦
認真睇真啲真係又真係
有办手续咩,都吾觉嘅
條骨都無佐lu
有办手续咩,都吾觉嘅
lhy92725 發表於 21/3/2014 03:10 PM
電腦啲電費,網絡啲費用,伺服器處理啲資料,全部收咗行政費
認真睇真啲真係又真係