返回列表 回復 發帖
我今晚出俾你
lckiong 發表於 2015-3-20 10:44 AM
等你
型 英 帥 靚 正
未呀
lckiong 發表於 2015-3-20 10:47 AM
恭喜
型 英 帥 靚 正
仲要吾要贊助啊,我仲有2億流動資金哦
lhy92725 發表於 2015-3-20 11:37 AM
多謝貓貓. 暫時唔使啦. 我都有成11億. 都仲有排派既.
不經不覺間, 武當派已到咗1000頁兼踏破15000帖!
為多謝大家一路相陪, 成就今天既日子, 特別派發小小禮物一份, 以表謝意, 望各位笑納! 以後繼續支持本派!
多謝!

時間支出收入操作tvbkk1232 秒前TVB 25000000 元 ...
pknoface 發表於 2015-3-20 11:07 AM
多謝
型 英 帥 靚 正
你之前嘅利息可以羅得返啊?
條骨都無佐lu
多謝貓貓. 暫時唔使啦. 我都有成11億. 都仲有排派既.
pknoface 發表於 2015-3-20 11:50 AM
仲諗住贊助你10億, 既然係咁......唯有自己用啦
型 英 帥 靚 正
等你
chan200308 發表於 2015-3-20 11:49 AM
小強兄啲錢比強嫂鎖住晒. 边有得比喎.
小強兄啲錢比強嫂鎖住晒. 边有得比喎.
pknoface 發表於 2015-3-20 11:53 AM
你誤會小強意思
型 英 帥 靚 正
你之前嘅利息可以羅得返啊?
lhy92725 發表於 2015-3-20 11:51 AM
边有得比返? 我發咗電郵比高層, 連音信都冇呀. 我都唔明佢地設個"聯係我們
" 有勿用? 即使唔比得返都回返話唔得吖嘛.
仲諗住贊助你10億, 既然係咁......唯有自己用啦
chan200308 發表於 2015-3-20 11:52 AM
吹水王都要派奬金架, 唔使贊助我啦.
边有得比返? 我發咗電郵比高層, 連音信都冇呀. 我都唔明佢地設個"聯係我們
pknoface 發表於 2015-3-20 11:59 AM
因為老表吾得閒坐系度睇有無來信
只得閒去睇有無人落廣告然後收錢
條骨都無佐lu
吹水王都要派奬金架, 唔使贊助我啦.
pknoface 發表於 2015-3-20 12:01 PM
TVB$$$太多, 好麻煩
型 英 帥 靚 正
pknoface 發表於 2015-3-20 11:59 AM
你真天真, 有人曾經20幾億利息因錯手按錯都冇得俾返
型 英 帥 靚 正
lhy92725 發表於 2015-3-20 12:03 PM
老表
型 英 帥 靚 正
lhy92725 發表於 2015-3-20 12:03 PM
我都係咁諗. 如果嗰日唔係要急住派發奬金, 我都唔會聯絡佢地既. 之前我都試過幾次唔見咗好多個億, 但唔係急住有用, 所以冇去理. 估唔到今次又自己唔少心中招. 如果唔係得你地解救我地唔知點好.