返回列表 回復 發帖
去沖返個涼先吖嘛. 順便去國庫提啲現金出黎派下.
pknoface 發表於 2015-3-20 10:00 AM
唔好派咁多, 每人2億就OK
型 英 帥 靚 正
chan200308 發表於 2015-3-20 10:16 AM
2億吹水王代派啦唔該!
2億吹水王代派啦唔該!
pknoface 發表於 2015-3-20 10:35 AM
你過戶嚟啦 100億
型 英 帥 靚 正
國庫仲未虧空哦
條骨都無佐lu
國庫仲未虧空哦
lhy92725 發表於 2015-3-20 10:38 AM
有你贊助唔會虧空
型 英 帥 靚 正
去沖返個涼先吖嘛. 順便去國庫提啲現金出黎派下.
pknoface 發表於 2015-3-20 10:00 AM

chan200308 發表於 20/3/2015 10:16 AM
我今晚出俾你
認真睇真啲真係又真係
小強咳完未啊
條骨都無佐lu
小強咳完未啊
lhy92725 發表於 20/3/2015 10:46 AM
未呀
認真睇真啲真係又真係
叫佐你打針架啦
條骨都無佐lu
不經不覺間, 武當派已到咗1000頁兼踏破15000帖!
為多謝大家一路相陪, 成就今天既日子, 特別派發小小禮物一份, 以表謝意, 望各位笑納! 以後繼續支持本派!
多謝!

[td]

時間支出收入操作
tvbkk1232 秒前TVB 25000000 元
積分轉出
mycheung.812 秒前TVB 25000000 元
積分轉出
Andy.y49 秒前TVB 25000000 元
積分轉出
nikon-d70001 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
min-tim1 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
fls1251 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
HENRY_1681 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
ccw-james1 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
chenwenwu2 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
craig1682 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
mnb11232 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
Pedestrian_A3 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
chi54haw3 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
BeiDouChef3 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
kingsleyyu3 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
chan2003084 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出

如有派漏, 請通知本掌門, 經核實後會立刻補上!
掌門晚上好!
多謝掌門大禮!!!
掌門今日出手甘闊卓啊
條骨都無佐lu
掌門晚上好!
多謝掌門大禮!!!
mnb1123 發表於 2015-3-20 11:12 AM
mnb兄晚上好.
掌門今日出手甘闊卓啊
lhy92725 發表於 2015-3-20 11:24 AM
都係你地既贊助. 真抱歉, 我都未出一分錢呢.
仲要吾要贊助啊,我仲有2億流動資金哦
條骨都無佐lu