返回列表 回復 發帖

yinyinyin1234............14248#......tvb$288888

yinyinyin123422 分鐘前TVB 288888 元積分轉出

dream1972................14688#.....tvb$288888

dream197221 分鐘前TVB 288888 元積分轉出

allex84........................14928#....tvb$288888

allex8419 分鐘前TVB 288888 元積分轉出

...................................

hunter_87..........14888#..........tvb $ 888888
hunter_8726 分鐘前TVB 888888 元積分轉出
yinyinyin1234............14248#......tvb$288888

yinyinyin123422 分鐘前TVB 288888 元積分轉出

dream1972................14688#.....tvb$288888

dream197221 分鐘前TVB 288888 元積分轉出

allex84.. ...
jp2907 發表於 2009-7-2 06:23 PM
呵呵

呢次皆大歡喜

個個都有份
火焰眾神,歃血為盟,永結同心
15078# 20060420

我都唔知啊,,,
仲未諗好==
另外派多封紅包比

20060420...........幸運帖15000#.....tvb $ 168888

20060420 7 秒前 TVB 168888 元  積分轉出
1000頁獎金己送出

dream197231 秒前TVB 1444440 元
積分轉出200604201 分鐘前TVB 3733328 元
積分轉出

tommy仔同惠姐玩哂==''
tatmingtai 發表於 2009-7-2 06:08 PM
恭喜晒

天下第一大幫派<<少林寺>>
歡迎加入<<少林寺>> (^_^)
15072# yinyinyin1234

唔好意思,,等多陣
因為呢排要忙簡科個d野,,,,,,
獎金最遲會係下星期四前送出
唔係既話我就加多10%既獎金俾你地
tatmingtai 發表於 2009-7-2 06:12 PM
好,慢慢啦
派獎金時間到啦....
jp2907 發表於 2009-7-2 06:16 PM
如果日日派就好啦

allex84.. ...
jp2907 發表於 2009-7-2 06:23 PM
多謝JP
呵呵

呢次皆大歡喜

個個都有份
20060420 發表於 2009-7-2 06:31 PM
係囉,我都有份
15078# 20060420

我都唔知啊,,,
仲未諗好==
tatmingtai 發表於 2009-7-2 06:32 PM
記住諗清楚
又走晒
我閃去食飯先
longuum镖师报到!
生仔同生女都一樣咁好
20060420 發表於 2009-7-2 05:50 PM
咁又系。。。。
最紧要平安。。。
咁都得
yinyinyin1234 發表於 2009-7-2 05:51 PM
吾系咩呀