返回列表 回復 發帖

感情受到创伤个阵,你会点??

,  描述: 这个时候可以做咩呢??
当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" H3 B7 c2 v9 W8 l1 K0 ]3 k' I
3 h" w" |" \* h  b
    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。
) i  V( S% Q, D6 ~6 l$ T' P, l" l公仔箱論壇' f& k4 F: i1 T3 ]
公仔箱論壇) J  a* s) B: e- g# q5 ~5 \
    又希望大家可以在好的方面学习。。os.tvboxnow.com7 N6 u% A9 V) c% k3 s# Y) v2 {& U/ x/ U

! r2 p3 `  W; V5 A5 n0 V  X1 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。    希望各位可以一起分享下你的经验。。tvb now,tvbnow,bttvb& M: d" d6 m- G5 [
. {6 |, x$ M# n5 a( @  g

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
第一个反应就系去”狂欢“一下先!
结束单身难
8 G' S& _- q4 l4 F% r5 l) t重返单身更难公仔箱論壇. n4 f# J, q& C8 G* K, O$ k1 L' u

) K0 J  a8 \# k' X要是无法挽回
! e/ W" Y' U% S0 V那就让自己好好休息一下
of cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to talk
先大哭一場, 然後大吃一餐, then go shopping
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 lovelycookie 於 2008-7-28 11:57 PM 發表
5 [! N/ s! n3 S0 H+ vos.tvboxnow.comof cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to  ...
tvb now,tvbnow,bttvb7 Y5 {4 X5 [8 _0 v* s% R

2 K% f1 ^1 Q# U* w0 {( e公仔箱論壇公仔箱論壇6 h9 K0 U' {8 r, P
赞成你的说法,我也是找朋友谈天。可是朋友也有他们自己的生活,无聊时,我就上tvb forum,看看他人的文章和看看他人的感受与意见。看望之后,心情好很多。
-- 用一生的时间制造幸福 --
哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 12:27 PM 發表
/ D) S5 A" Y2 E6 F# Z. xos.tvboxnow.com哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
os.tvboxnow.com2 K  ^8 S9 H. Z" |' J* N
你因住中水毒啊~~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 01:18 PM 發表
+ G" ?( L) L+ T9 Jtvb now,tvbnow,bttvb
# u% @6 T% h* b/ V4 }3 [) O你因住中水毒啊~~~~~~~~~
5 z! L% B0 T: o6 J! c1 {5 G0 c2 X
0 d( @1 x. Y* X4 a% g7 c
哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:39 PM 發表
, t( [& i5 ^" J! htvb now,tvbnow,bttvb
# l$ b! d: M( R% ?: Vos.tvboxnow.com
% I1 \! g1 P& F- O) Wtvb now,tvbnow,bttvb哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
% O. J7 X# {8 @, i) P3 F2 xos.tvboxnow.com我会既![img][/img]
原帖由 yng 於 2008-7-29 01:42 PM 發表 公仔箱論壇) w7 @" L% Z8 y% d8 P5 @8 O- t) ~  O
我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。 ...
" ~+ ^; X( N& v6 ?; ]7 j) mtvb now,tvbnow,bttvbGOOD,我钟意你呢个态度!!
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 02:03 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb, A' i, |4 D& \% I" l3 m* m

9 \! {8 b: y' G' U我会既![img][/img]file:///C:/DOCUME%7E1/home/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg
公仔箱論壇2 U  W: H! |& ~- |8 i( W
tvb now,tvbnow,bttvb6 y$ K! I# f; m3 |8 K8 L

! W4 C8 L, F0 L9 F; Y% Z0 i; Yos.tvboxnow.com
. W4 G9 ]( f) s: \$ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈。。哈。。家阵就预支多少来用住先啦。。。
我会叫埋班老友,一起去浦整晚,尽量忘记嗮d唔开心既事。。
4 s+ q% S; q2 u公仔箱論壇时间耐咗就会发觉呢段感情淡咗。。就无咩事了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 07:42 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; y( @9 P& M$ m, p
当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。os.tvboxnow.com7 _1 E# [  h+ C+ y+ T

2 Z/ d. \  U0 A* a  ]- c1 t' ?    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。
5 a  h! d! u1 r! C+ m& {
5 Y0 `; |. k' G8 x, A0 `- wos.tvboxnow.com
, ^9 s! z0 X0 _& ~& ]4 C: c5 E1 ros.tvboxnow.com    又希望大家可以在好的方面学习。。
7 P8 t0 t9 x1 E  s; G2 S2 qos.tvboxnow.com
) g: u8 ~9 O" H# ~+ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。    希望各位可以一起分享下你的经验。。 ...
) |3 b- N+ A( M1 q( Ytvb now,tvbnow,bttvb
; A( I+ ^& G+ ?公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% {" r0 W9 Z  B4 g% g" M: h
你都有跑步..可以发泄啊...os.tvboxnow.com/ w8 d4 ^( I% R( V+ F. E1 o
& v, U( c4 j# ~- m8 `; r
如果是我..我会上网灌水
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥