返回列表 回復 發帖

感情受到创伤个阵,你会点??

,  描述: 这个时候可以做咩呢??
当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。
8 W' o4 I, m# @- t- Kos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com7 d2 K& [7 M+ @0 M  q
    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。tvb now,tvbnow,bttvb) s3 Z4 p8 b+ x; S; V- S
os.tvboxnow.com" J7 f4 G5 d3 S+ o! P5 ]" U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  _+ `! e8 K0 e" }3 F1 o
    又希望大家可以在好的方面学习。。
. U5 E& E# p$ [2 y7 }tvb now,tvbnow,bttvb
  f! x7 N+ r  Y8 ^# V/ ^公仔箱論壇    希望各位可以一起分享下你的经验。。
; {9 k9 \8 y+ v; o% wtvb now,tvbnow,bttvb3 m" c: g; x8 {' m8 _6 W$ k

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
第一个反应就系去”狂欢“一下先!
结束单身难
+ g9 R/ w9 F+ _" {: D/ S" |公仔箱論壇重返单身更难
* O3 T# v7 r% M9 @, P. [公仔箱論壇9 E3 t$ I1 _  t! C- j$ @; W' w8 `
要是无法挽回TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; _* Y7 j% s* Y4 l% h
那就让自己好好休息一下
of cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to talk
先大哭一場, 然後大吃一餐, then go shopping
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 lovelycookie 於 2008-7-28 11:57 PM 發表 9 b& v, ~" J2 V3 O* q* A
of cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to  ...
% C' L7 E8 V& v; O4 _. @7 |
6 Y$ l+ m% G, y; N' \5 f" hos.tvboxnow.com
$ Q; j6 S1 g1 z3 @os.tvboxnow.com赞成你的说法,我也是找朋友谈天。可是朋友也有他们自己的生活,无聊时,我就上tvb forum,看看他人的文章和看看他人的感受与意见。看望之后,心情好很多。
-- 用一生的时间制造幸福 --
哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 12:27 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb" a; E5 `! ~8 R) H" }& q
哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
4 r* I3 w1 A( S5 Q" Z你因住中水毒啊~~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 01:18 PM 發表 & ~$ C# W5 n, X2 a9 N$ q8 ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ^/ B; P% b- i* k# L1 f$ q
你因住中水毒啊~~~~~~~~~
公仔箱論壇5 q  _% H- O' I7 a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 z5 |; ?% J- _: C8 ?
哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:39 PM 發表
# N- Z: r. l! P3 N2 [% etvb now,tvbnow,bttvb
3 }* S3 P) M; v* J
' G6 M! }, B7 _: L9 H/ o; ~tvb now,tvbnow,bttvb哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
tvb now,tvbnow,bttvb+ r0 V, {5 ]) N) I
我会既![img][/img]
原帖由 yng 於 2008-7-29 01:42 PM 發表
) e0 M' W8 e) R# R公仔箱論壇我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。 ...
" V$ ^) w5 A2 ]4 L+ K% Q
GOOD,我钟意你呢个态度!!
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 02:03 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb8 d- |- W. ~; u  ^

$ d/ c7 f1 u, D, `我会既![img][/img]file:///C:/DOCUME%7E1/home/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg
: }! f6 t% M9 b; E

% u% q; R+ z8 N( btvb now,tvbnow,bttvb* f- `/ h6 \7 d( _& d

. o8 S) q: [0 E1 |2 I哈。。哈。。家阵就预支多少来用住先啦。。。
我会叫埋班老友,一起去浦整晚,尽量忘记嗮d唔开心既事。。公仔箱論壇$ C& x/ r3 A3 W2 c
时间耐咗就会发觉呢段感情淡咗。。就无咩事了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 07:42 PM 發表
) {# U( m7 m: b( k+ L当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。
3 |! P  K9 V1 n/ z* d2 S8 |3 s0 Xos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com. a+ f- p$ y9 Y0 f6 y* p2 ^9 s
    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。5 Y, o8 Y  y' |4 v0 D7 h6 R

$ `" \, h' p8 n5 n- n  ?
; A" f- f/ G! H5 l3 E    又希望大家可以在好的方面学习。。  h9 H7 X1 |( J) l) }6 T  ]3 O8 e

# E+ }( J1 W9 `; O% Bos.tvboxnow.com    希望各位可以一起分享下你的经验。。 ...
tvb now,tvbnow,bttvb* F  M# y- e: o7 N8 E% B
公仔箱論壇& j7 O: p' E/ [/ O0 l! N
/ d; a9 B0 g7 z5 W" c
你都有跑步..可以发泄啊...
4 |- w' F* N6 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ R5 @# g" I" [* O8 U& ~公仔箱論壇如果是我..我会上网灌水
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥