返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...
# @9 v/ b9 y2 j" F. b本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...5 w% s7 X: H7 o0 X% G- i
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...公仔箱論壇1 z& w% ^$ l; }; Y0 q8 _5 P6 Q
所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...
% j% J  _+ M9 {7 ytvb now,tvbnow,bttvb因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....# C+ ?$ K( p8 V! v/ r8 L1 C5 H8 D8 ?
唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?

! D, u4 Q4 `$ P$ Z8 b( D! h( los.tvboxnow.com
未試過 咁樣催桃花有用咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 \" {5 x! T' x) K, v& K
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
2 Q( ^3 Z5 v5 o 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
/ o+ T( N/ y7 M* _5 A, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...tvb now,tvbnow,bttvb) ~, |4 J5 l5 o9 T1 }7 t
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
( N- u2 F  _6 B6 r+ J# {tvb now,tvbnow,bttvb因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位! A! b$ g1 T6 o. w; m: b4 W
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過tvb now,tvbnow,bttvb0 d$ g( T  W+ {- }" \( d  s
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過公仔箱論壇4 A. Q1 c9 B0 j
搞到我都想試下
+ ?/ D/ E1 w1 M1 G4 X# `3 Y公仔箱論壇因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
4 q# F! i9 R. M& Z) {' ^- v公仔箱論壇樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質tvb now,tvbnow,bttvb) c+ X3 o* @; X
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
' @' M( Y; T4 s( c; d* N7 j9 P  u公仔箱論壇banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?
% p$ g7 z: g2 _0 o8 p! X2 U* c9 Rfandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
% Z) D, ^  ]1 k4 P公仔箱論壇緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過os.tvboxnow.com0 T$ u. Z+ R% L( i+ Z5 \
搞到我都想試下
+ f/ O, ~( O$ Y' f! B: _$ m  M5 u2 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣
- k2 F! K$ o( |4 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 ]; q3 F$ z5 {3 U1 b
lets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
$ x; L0 e; R% D( X因為我都有試過