返回列表 回復 發帖

[自拍] 我2年冇剪過...今次終於扮死狗去剪....

,  描述: 2年啦=.=
單選投票, 共有 379 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
我本來都唔係好捨得=.=..tvb now,tvbnow,bttvb8 S6 l0 |, I: f) m1 f7 v4 L
但係因為好大把頭髮...
6 _8 C7 q0 l6 r- I& P: n+ Ztvb now,tvbnow,bttvb而且夏天好熱..
! R+ b1 d. y2 _. d3 a) K% ltvb now,tvbnow,bttvb我終於將我留o左2年的頭髮剪o左了=.=........
1 v0 }9 G# J; y( A+ _剪o左15寸......
7 L) Z% f4 y* ^  C; S1 J% I" q雖然唔係幾捨得
* S2 u9 }7 H, @4 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係有d人話都幾得意TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" c- k9 N6 T; u4 N; H( z# m
所以都唔會後悔 =]tvb now,tvbnow,bttvb+ f9 w# C2 N# R
比d意見..tvb now,tvbnow,bttvb1 z, F. U% a' P: |
同埋呢..
6 J. [$ e8 O- Z2 _我係有d跟住我個偶像YUI剪的=.=....
1 w  b4 A; g. F  y  I$ Ros.tvboxnow.com
8 M1 O2 K- P' T4 j9 U" g[ 本帖最後由 Ca. 於 2008-12-11 02:21 PM 編輯 ]

評分次數

• woodstock1221

短d好~~
入谷温人
点睇都系o甘靓女~
7 Z/ Y4 |8 p* K6 M公仔箱論壇我支持丫!!!
:014: 貌似无咩唔同...

回復 #4 pigufo 的帖子

原帖由 囉你命3千 於 2008-5-2 08:44 PM 發表
! d( B& k2 t2 g7 l5 w係囉 我都覺無乜分別  可能短頭髮易弄髮型吧
3 f( ~6 t* ?7 O, ]. r! ~; XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本來我想剪到咁
  }+ w3 Z% \$ d9 Z6 _os.tvboxnow.com但係驚o個個野剪得唔好...
4 L6 O2 [8 \* d' f公仔箱論壇會好似個.....TB -.-
$ {6 K% V8 f" Z7 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以剪o左呢個先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thx for sharing
  2 年冇剪..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ~' n/ z- [* q
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-5-2 09:41 PM 發表
$ {2 `- [/ S3 C: L( y- J- btvb now,tvbnow,bttvb  2 年冇剪..tvb now,tvbnow,bttvb' C8 Y2 ~9 [5 a9 E5 W$ N# q, Y- F
我都覺得剪了比較好.. 哈哈..
( D' t' b! w" b. a2 p- t公仔箱論壇多謝 =]2 v- Y: \0 m( J1 u2 U1 |
我都有d唔捨得....

回復 #6 Ca. 的帖子

唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14:
$ R. C- f* E4 ?' k3 B- ]os.tvboxnow.com嗨..阿爺,你都系度啊
ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
完全靚晒
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 09:53 PM 發表 6 q$ t8 j+ l+ a+ h
唔駛理人點講...你係靓既..剪咩髮型都咁靓..我實支持你架 :onion14: 公仔箱論壇5 m4 U2 |$ W# u- V
嗨..阿爺,你都系度啊
公仔箱論壇( E. Y2 p$ a5 f' C6 R
多謝  _6 M, R. g- }, h
我淨係驚比人話tb=.=
原帖由 ravedoggie 於 2008-5-2 09:57 PM 發表
5 O$ e2 s; _' T" _( D+ |ok 喔。。。 都好靓啊,几kawaii啊~~:014:  加油~
tvb now,tvbnow,bttvb0 d: k) x6 R* X0 c( \
唔...
  l  z- a+ W& ?7 t% M1 I多謝  =]
如果妳真的剪阿YUI的髮型.
7 d( J. b) B6 G$ @tvb now,tvbnow,bttvb應該都幾好睇唔錯喔.公仔箱論壇- f& i6 D2 W- ?* y' m) l# A
下一次試試看.